Imprint MyBookmakers.be

Verantwoordelijk voor de inhoud

Leadstar Media AB
Eskil Kvarnström
Hälsingegatan 49
11333 Stockholm
Zweden

Contact

Phone: +46 (0) 70-4836870
Email:
info@leadstarmedia.com
Website:
https://leadstarmedia.com

BTW-identificatienummer

BTW-identificatienummer: SE556913762201

Geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): https: //ec.europa.eu/consumers/odr. U kan ons e-mailadres bovenstaand terugvinden.

Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie.

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverleners zijn wij aansprakelijk voor de eigen inhoud van deze website. Als dienstverleners zijn wij echter niet verplicht om ingediende of opgeslagen informatie permanent te controleren of om te zoeken naar bewijzen die wijzen op illegale activiteiten.

Wettelijke verplichtingen tot het verwijderen van informatie of het blokkeren van het gebruik van informatie blijven onbetwistbaar. In dit geval is aansprakelijkheid alleen mogelijk op het moment dat wij op de hoogte geraken van een specifieke wetsovertreding. Illegale inhoud wordt onmiddellijk verwijderd op het moment dat wij kennis krijgen van dergelijke wetsovertredingen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden. Wij hebben geen invloed op de inhoud van deze websites en kunnen daarom niet instaan voor de inhoud ervan. Aanbieders of beheerders van gelinkte websites zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen inhoud. De gelinkte websites werden ten tijde van het plaatsen van de link gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud werd op het moment van het plaatsen van de link niet herkend.

Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte websites kan niet worden opgelegd zonder dat er redelijke aanwijzingen zijn dat er sprake is van een wetsovertreding. Illegale links worden onmiddellijk verwijderd op het moment dat we er kennis van nemen.

Auteursrecht

De intellectuele eigendom, betreffende de inhoud die door de makers van deze website zijn gecreëerd, zijn onderworpen aan het Belgische auteursrecht. Voor de verveelvoudiging, bewerking, verspreiding en het gebruik van elke vorm van gebruik die buiten het toepassingsgebied van het auteursrecht valt, is schriftelijke toestemming van de auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze website, is enkel toegestaan voor privégebruik.

Commercieel gebruik van onze inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden.

Betreffende de inhoud op deze site die niet afkomstig is van de operator. De auteurswetten van derden worden gerespecteerd. Inhoud van derden op deze site worden als zodanig aangegeven. Indien u echter inbreuken op het auteursrecht vaststelt, verzoeken wij u om ons te contacteren. Zodra wij kennis krijgen van dergelijke wetsovertredingen, zullen wij die inhoud onmiddellijk verwijderen.

Disclaimer

DE AANBIEDING VAN MYBOOKMAKERS.BE
Welke bookmaker heeft de beste bonussen en promoties? Welke bookmaker is de beste? MyBookmakers.be is er om al jouw vragen over wedden op sport te beantwoorden. Wij zijn het vergelijkingsportaal voor bookmakers, sportweddenschappen en bookmaker promoties. Wij vergelijken alle bookmakers - en helpen jou om de beste bookmaker voor jou te vinden.

OPMERKINGEN NAMENS ONSZELF
De informatie die op MyBookmakers.be wordt gepubliceerd, is grondig redactioneel onderzocht. Desalniettemin kunnen er afwijkingen zijn vanwege de constant veranderende aanbiedingen van de bookmakers. Alle informatie en aanbiedingen zijn daarom zonder garantie. De algemene voorwaarden van de respectievelijke bookmakers zijn van toepassing.