Het MyBookmakers.be business model

Wat doet MyBookmakers.be?

Het doel van deze site is om alle informatie te verzamelen met betrekking tot online wedden, bookmakers, bonussen, promoties en sportweddenschappen.

We vergelijken de beste bookmakers op de Belgische markt. We vergelijken deze bookmakers in verschillende categorieën - van hun gokaanbod tot hun odds en van hun promoties tot hun betaalmethodes. Onze grootste focus is op de bookmaker bonus aanbiedingen en de bookmaker promoties.

Vervolgens bieden wij jou deze informatie aan op een overzichtelijke wijze, zo kan je up-to-date blijven en van de beste bookmaker bonussen en bookmaker promoties genieten.

Owlie zoektocht naar de beste bookmaker nl

Waar komt onze informatie vandaan?

Ons volledig team beschikt over ervaring en kennis met betrekking tot online wedden en sportweddenschappen. Daarnaast staan wij ook in nauw contact met de verschillende bookmakers, hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de actuele bookmaker bonussen en promoties. Zodra wij nieuwe informatie verkrijgen, plaatsen wij dit meteen op onze site. Controleer MyBookmakers.be dus regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste en meest interessante bookmaker promoties.

Owlie vergelijken nl

Hoe verdienen wij ons inkomen?

Onze site creëert inkomsten via affiliate marketing. Dat is een veelgebruikt businessmodel voor portaalsites. Hoe gaat dit te werk? Wij bundelen alle informatie van de bookmakers, hun bonussen en promoties met betrekking tot online wedden. Als je ingaat op zo'n aanbieding door jou te registreren bij die gokaanbieder via hun link op onze site, dan ontvangen wij daar een kleine compensatie voor van die desbetreffende bookmaker. Een modern principe die de meeste mensen ook frequent gebruiken om online vluchten of hoteldeals te vinden.

Sommige sites delen deze informatie niet met jou, maar ons team staat voor transparantie. Via deze inkomsten kunnen wij onze site blijven verbeteren en kan jij blijven genieten van de beste bookmaker promoties voor uw online sportweddenschappen. Wij danken jou voor jouw vertrouwen en het gebruik van onze site.

Kunnen wij dan wel objectief zijn?

Dat is een zeer kritische vraag waarop wij graag antwoorden. Hoewel wij inkomsten verkrijgen via affiliate marketing, heeft dit absoluut geen invloed op onze reviews.

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid, voor ons is de objectiviteit van onze beoordelingen over online bookmakers en hun bonussen van het allerhoogste belang. Onze reviews en rangschikkingen worden opgesteld op basis van een heleboel factoren. Ons doel is om alle informatie en onze oprechte mening met jou te delen. Zo kan jij uiteindelijk zelf kiezen welke bookmaker het beste bij jou past.

Als je iets met ons wil delen, een vraag of een opmerking, dan kan je ons heel eenvoudig contacteren.