De Belgen & de bookmakers

Van alle Galliërs zijn de Belgen de dappersten

Wie zijn wij om Julius Caesar tegen te spreken? Maar is deze uitspraak ook van toepassing als we kijken naar het gokgedrag van de Belgen? Houden wij van gokken?

We houden van op café gaan en van sport, dat is zeker. In het verleden zijn we dan ook vaak getuige geweest van de klassieke sportweddenschappen op café. “€5 dat den Anderlecht morgen wint!”

Ondertussen is de goksector wel al wat verder geëvolueerd in België dan dit soort weddenschappen. Vandaag de dag is de Belgische gokmarkt strikt gereguleerd en geprofessionaliseerd. Online wedden op sport is een wereldwijde trend, en ook in België was het nooit eerder zo populair. Nooit eerder gokten we zo vaak en voor zo’n bedragen op sport.

Op de vraag of gokken een deel uitmaakt van de Belgische cultuur, kunnen we 'ja' antwoorden. Dapper, maar met een dosis gezond verstand. Zo kunnen we het gokgedrag van de Belgen samenvatten.

Over ons Belgie

Ontmoet het MyBookmakers.be team

Wij zijn het MyBookmakers.be team en wij bestaan uit vier verschillende nationaliteiten, namelijk: Belgisch, Duits, Italiaans en Zweeds. Hoe divers onze afkomst is, hoe gemeenschappelijk onze passie en expertise is voor sport en de goksector.

De mensen achter het portaal

Olivier

Olivier

Content writer

Olivier is de content schrijver van MyBookmakers.be. Hij volgt de sector en de bookmakers op de voet en schrijft daar artikelen over. Zo zorgt hij ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws over de sector. Olivier komt uit Brugge en is al zijn ganse leven een vurig supporter van Club Brugge en de Rode Duivels.

  • Favoriete club: Club Brugge KV
  • Favoriete speler: Eden Hazard.
Thomas

Thomas

Bookmaker bonus expert

Thomas is onze sportfreak uit Beieren. Als het gaat over wedden op sport, vooral de sport wedden bonussen, is hij absoluut onze expert. Met zijn uitmuntend oog voor details en grondige analyses, slaagt hij er altijd in om de beste bookmaker bonussen en promoties te vinden.

  • Favoriete club: FC Bayern München
  • Favoriete speler: Thomas Müller
Jacob

Jacob

Content manager / bookmaker expert

Jacob is onze content manager, hij is altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de goksector. Hij komt uit Zweden, waar heel wat bookmakers vandaan komen. Zo zorgt hij ervoor dat alle beste Scandinavische promoties aanwezig zijn op MyBookmakers.be. Daarnaast is dol op sport, voornamelijk voetbal, en is Arsenal zijn favoriete ploeg.

  • Favoriete club: Arsenal
  • Favoriete speler: Zlatan Ibrahimović
Oscar

Oscar

Oprichter en expert

Oscar is de drijvende kracht achter MyBookmakers.be. Hij is namelijk één van de oprichters van Leadstar Media, daardoor kunnen wij genieten van al zijn ervaring en connecties binnen de goksector.

  • Favoriete club: FC Barcelona
  • Favoriete speler: Gerard Piqué
Paolo

Paolo

Bookmaker netwerker

Paolo is onze netwerk specialist. Er is geen bookmaker die Paolo niet kent. Vanuit al zijn ervaring en connecties, verzamelt hij de beste bookmaker promoties voor MyBookmakers.be.

  • Favoriete club: AS Roma
  • Favoriete speler: Francesco Totti

Welkom op MyBookmakers.be

mybookmakersnl_team