Headline nieuwe bookmakers

Nieuwe bookmakers

Het gedetailleerde overzicht van alle nieuwe bookmakers in België en hun promoties.

Nieuwe bookmakers

De Belgische goksector doet het beter dan ooit te voren. Vandaar dat steeds meer nieuwe bookmakers aanvragen indienen om de Belgische markt te mogen betreden. Alle bestaande bookmakers, passen hun aanbod aan en herlanceren zich op de Belgische markt.

Met andere woorden, de Belgische gokmarkt staat constant in beweging. Zo krijg je als spelers steeds nieuwe en aangepaste keuzes. Dankzij deze pagina kunnen wij jou op de hoogte houden van de beste nieuwe bookmakers op de Belgische markt in 2021.

Nieuwe bookmakers in België

Betway

 • Uitgebreid eSports aanbod
 • Competitieve noteringen
 • Eigen sportwedden app
 • Geen livestreams
Welcome Offer
Promoties voor sportweddenschappen
Hier aanmelden Go to website
Website: betway.beFounded: 2006
Owner: Betway LtdHeadquarters: Malta
Betway Main page
Betway sportwedden
Betway e Sports

Summary

Author: Oliver Mertens Oliver Mertens

Betway is een internationaal gerespecteerde bookmaker met een ruim aanbod en competitieve odds. Als speler kan je geweldige weddenschappen aangaan dankzij de vele boosts en Betway Bet Builder. Ook het eSports aanbod is indrukwekkend. Dit alles zorgt ervoor dat Betway een zeer interessante bookmaker is op de Belgische markt.

Read full review

Bingoal

 • Perfecte bookmaker voor paardenraces
 • Veel wielersport weddenschappen
 • Uitgebreid voetbalaanbod
 • Veel betaalmethodes
 • Geen bonussen
Welcome Offer
Registreer je nu!
Hier aanmelden Go to website
Website: bingoal.beFounded: 1991
Owner: World Football Association BVHeadquarters: Brussel, België

Summary

Author: Oliver Mertens Oliver Mertens

Bingoal is de grote bookmaker voor paardenrennen, wielersport en voetbal. Hier lees je meer over deze 100% Belgische bookmaker!

Read full review

Frequently Asked Questions (FAQ's) over nieuwe bookmakers.

Wij beantwoorden de vaakst gestelde vragen over nieuwe bookmakers in België.

💡 Wat is een nieuwe bookmaker?

Nieuwe bookmakers zijn gebruikelijk bookmakers die nog steeds nieuw zijn op de markt. Deze bookmakers zijn ofwel compleet nieuwe bedrijven or nieuwe merken van reeds bestaande bedrijven.

Er zijn verschillende criteria voor bookmakers om door ons als 'nieuwe bookmakers' beschouwd te worden. Als een bookmaker aan één van onze onderstaande criteria voldoet, dan zullen wij deze gokaanbieder beschouwen als een nieuwe bookmaker.

 • De bookmaker werd pas opgericht na 2018.
 • De bookmaker bestaat al langer in het buitenland, maar komt voor het eerst naar België.
 • De bookmaker herlanceert zijn aanbod op de Belgische markt (nieuw aanbod en nieuwe promoties).

Omdat de bookmaker bonussen sinds 2020 illegaal zijn in België, heeft iedere bestaande bookmaker op de Belgische markt zijn aanbod en vooral zijn promotie aanbod volledig moeten aanpassen en herlanceren op de markt. Daarom beschouwen we alle huidige bookmakers als nieuwe bookmakers op de markt, omdat hun aanbod in zo'n mate gewijzigd is.

❓ Hoe vind ik de nieuwste bookmakers?

De markt is constant in beweging en elk jaar betreden er nieuwe bookmakers de Europese markt. Hierdoor is het niet eenvoudig om bij te houden welke bookmakers er nieuw zijn. Dat is belangrijke informatie omdat veel nieuwe bookmakers de markt proberen te veroveren met interessante aanbiedingen.

Om jou te helpen heeft MyBookmakers.be een overzicht samengesteld van de beste nieuwe bookmakers in België. We hebben ook recensies waar we hun aanbod in detail bespreken. Zo wordt het ontdekken van de beste nieuwe bookmakers, een stuk eenvoudiger.

➕ Wat zijn de voordelen van nieuwe bookmakers?

Om nieuwe spelers binnen te halen, proberen nieuwe bookmakers de spelers te overtuigen aan de hand van een zo'n interessant mogelijk aanbod. De meeste nieuwe bookmakers beschikken daarom over enkele typerende voordelen:

 • Geoptimaliseerde websites voor de best mogelijke speelervaring.
 • Geoptimaliseerde mobiele sites, voor het groeiende aantal online spelers.
 • Vaak investeren ze meteen in een moderne bookmaker app.
 • Een zo'n interessant mogelijk bonus en promotie aanbod.

➖ Wat zijn de nadelen van nieuwe bookmakers?

Het grootste nadeel voor nieuwe bookmakers wanneer ze de Belgische markt betreden is dat ze nog niet de kans hebben gehad om een reputatie op te bouwen voor henzelf. Hierdoor vertrouwen heel wat spelers ze minder dan de bekende bookmakers. Er is ook minder informatie online over deze nieuwe bookmakers (gebruikersbeoordelingen, recensies etc).

MyBookmakers.be test iedere nieuwe bookmaker grondig uit en we beoordelen hun aanbod in onze recensies. Zo kan jij onaangename verrassingen vermijden.

Nieuwe bookmakers in België

De goksector is een van de snelst groeiende sector in Europa en België is geen uitzondering. Vooral online gokken is een trend die elk jaar stijgt in populariteit. Zo wordt er ondertussen verwacht dat de omzet van de Europese goksector in 2020, maar liefst 29,3 miljard zal zijn. De Belgische markt is op dit moment, in vergelijking met onze buurlanden zoals Frankrijk en Duitsland, nog redelijk beperkt in het aantal bookmakers.

Gokken is nochtans een van de meest populaire hobbies in België, de cijfers van onze sector zijn zeer duidelijk. Tussen 2015 en 2018 is het aantal spelers en de omzet van de Vlaamse online gokmarkt verdubbelt. Van alle online kansspelen in ons land, zijn sportweddenschappen zijn het meest populair. Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer bookmakers de Belgische markt willen betreden.

Er zijn twee redenen waarom het bookmaker aanbod in ons land beperkt is op dit moment. Er is namelijk een limiet op hoeveel bookmakers er toegestaan zijn op de Belgische markt. Daarnaast moeten bookmakers aan heel wat strenge voorwaarden voldoen om de nodige goklicenties te ontvangen van onze Belgische Kansspelcommissie. Maar gezien de stijgende interesse in de Belgische markt, stijgen de licentie aanvragen ook jaarlijks.

Nieuwe bookmakers beschikken gebruikelijk over een interessant bookmaker bonus en promotie aanbod.

Natuurlijk voelen heel wat spelers zich comfortabel bij de bookmakers die ze reeds kennen. Dus waarom zouden ze zichzelf eventueel registreren bij een nieuwe bookmaker? Omdat de bookmakers nieuwe spelers willen aantrekken, zorgen ze ervoor dat hun aanbod zo interessant mogelijk is.

Nieuwe bookmakers beschikken gebruikelijk over zeer interessante bonussen en promoties. Daarnaast proberen ze ook zo goed mogelijk in te spelen op de behoeftes van de markt. Dus ze zetten in op de online ervaring van hun spelers met top mobiele sites en bookmaker apps. Bestaande bookmakers zullen voor dezelfde redenen zichzelf soms volledig herlanceren op de markt met een nieuw gokaanbod en een nieuw promotie aanbod.

Hierdoor kan je als speler dus eenvoudig het overzicht verliezen. Welke bookmaker is er nieuw? Welke nieuwe aanbiedingen zijn het meest interessant? Om jou te helpen, heeft MyBookmakers.be een overzicht opgesteld met alle nieuwe bookmakers in België. Voor onze gedetailleerde beoordeling van hun aanbod, kan je onze bookmaker recensies nalezen.

Wat is een nieuwe bookmaker? - onze criteria

Om te bepalen welke bookmakers wie wij als 'nieuwe' bookmakers op de Belgische markt beschouwen, hebben wij drie criteria. Zodra de bookmaker voldoet aan één van onze drie voorwaarden, dan beschouwen wij deze bookmaker als een nieuwe bookmaker op de Belgische markt.

 1. Herlancering in België: soms zal een bookmaker zijn aanbod volledig aanpassen en zichzelf herlanceren op de Belgische markt. Dat kan zijn omdat het bedrijf werd overgekocht of omdat er een dringende nood was om hun aanbod zo drastisch aan te passen. Dus als een bookmaker een volledig nieuwe gokaanbod en/of promotie aanbod op de Belgische markt brengt, dan beschouwen wij deze bookmaker als een 'nieuwe bookmaker'. Omdat hun aanbod volledig nieuw is.
 2. Recent opgericht: als een bookmaker opgericht werd in België na 2018, dan beschouwen wij die bookmaker als een nieuwe bookmaker.
 3. Nieuwe speler op de Belgische markt: sommige bookmakers zijn al jaren een internationale speler, maar niet in België. Vanwege de groeiende interesse in België, willen veel bookmakers voor het eerst de Belgische markt betreden. Dus als ze eindelijk naar België komen, dan beschouwen wij hen als een nieuwe bookmaker op de Belgische markt.
❗️ Nieuw promotie aanbod in België

Bookmaker bonussen zijn bij wet verboden in België sinds 2020. Dankzij deze wijziging in de wet, moesten alle bookmakers hun aanbod volledig op hun kop zetten. De klassieke bookmaker bonussen werden geschrapt en de bookmakers moesten zich herpositioneren op de Belgische markt. Nieuwe bookmaker functies, een gewijzigd gokaanbod en vooral een volledig nieuw promotie aanbod.

Omdat alle bestaande bookmakers zichzelf hebben moeten herlanceren op de Belgische markt, is hun aanbod een nieuw aanbod op de markt. Dus wij beschouwen al deze bookmakers als nieuwe bookmakers.

Nieuwe of bestaande bookmakers - Dilemma

Wat is er nu beter of interessanter als speler? Kies je voor een gevestigde waarde in België of is het net interessanter om te kiezen voor het aanbod van een nieuwe bookmaker?

We willen zeker niet zeggen dat de gevestigde bookmakers vastgeroest zijn. Ze optimaliseren hun aanbod constant aan en breiden het uit, maar het is duidelijk dat hun websites en aanpak toch wat verouderd zijn. Ze beschikken wel over bakken ervaring en een positieve reputatie. Je weet wat je mag verwachten bij een bestaande bookmaker.

Nieuwe bookmakers willen de markt veroveren. Dat doen ze door maximaal in te spelen op de behoeftes van de spelers. Moderne nieuwe websites en apps die zorgen voor een vlotte mobiele gokervaring. Daarnaast proberen ze vaak te innoveren met nieuwe functies en nieuwe promoties.

Uiteindelijk is het moeilijk om nieuwe bookmakers in te schatten. Daarom hebben wij een kort overzicht van de grootste voor -en nadelen van nieuwe bookmakers.

De voordelen van nieuwe bookmakers

 • Modern: nieuwe bookmakers beseffen de behoeftes van de spelers voor een vlotte online spelervaring. Moderne websites, geoptimaliseerde mobiele websites en top apps voor sportweddenschappen.
 • Innovaties: nieuwe bookmakers zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om extra waarde te creëren voor hun spelers en zo nieuwe spelers aan te trekken. Dat doen ze aan de hand van nieuwe weddenschappen of bookmaker functies.
 • Bookmaker promoties: veel spelers zijn altijd op zoek naar bookmakers die hen interessante bonussen of promoties kunnen aanbieden. Vooral nieuwe bookmakers proberen hier op in te spelen.
 • Interessante odds: nu klassieke bookmaker bonussen verboden zijn in België, zijn spelers actief op zoek naar bookmakers met interessante odds. Nieuwe bookmakers proberen deze spelers aan te trekken door betere noteringen aan te bieden op bepaalde weddenschappen en sportevenementen.
 • Technologie op punt: om zich te positioneren als nieuwe hippe bookmakers, kiezen nieuwe bookmakers voor moderne websites en apps die zeer vlot functioneren.
 • Focus op de spelers: service is belangrijk. Daarom is de klantendienst zeer belangrijk voor nieuwe bookmakers.
Owlie helpen zoektocht be
➖ De nadelen van nieuwe bookmakers

Nieuwe bookmakers hebben heel wat interessante voordelen, maar dat wil niet zeggen dat hun aanbod foutloos is. Omdat ze nieuw zijn, hebben ze vaak meer ervaring nodig om hun aanbod volledig af te stemmen op de Belgische markt.

 • Apps: nieuwe bookmakers zullen zich in de eerste plaats concentreren op hun websites. Het creëren van bookmaker apps, is vaak voor een latere fase.
 • Vertrouwen: omdat de bookmaker nieuw is, zullen de spelers hen niet even hard vertrouwen als de bestaande bookmakers. Ze hebben dus tijd en ervaring nodig om hun band met de spelers te creëren en een goede reputatie op te bouwen.
 • De Nederlandse taal: nieuwe (buitenlandse) bookmakers hebben vaak nog geen Nederlandstalige klantendienst in het begin. Zo kunnen ze de Belgische spelers soms enkel in het Engels ondersteunen.

Nieuwe bookmaker bonussen in België

De meeste nieuwe bookmakers gaan voluit voor zeer aantrekkelijke bookmaker bonussen en promoties. Dus wat zijn nu de beste nieuwe bookmaker promotie in België?

Toen de klassieke bookmaker bonussen verboden werden in België in 2020, heeft iedere bookmaker in België zijn bonus en promotie aanbod volledig moeten schrappen. Ondertussen hebben al deze bookmakers een volledig nieuw promotie aanbod gelanceerd in België. Dat zijn dus veel nieuwe promoties en hierdoor zijn heel wat spelers het overzicht verloren.

MyBookmakers.be heeft alle nieuwe bookmaker promoties grondig geëvalueerd en in een overzicht geplaatst zodat jij eenvoudig de beste bookmaker bonussen en promoties kan terugvinden. Voor onze gedetailleerde recensie van iedere bookmaker, klik op de logo's hieronder. Of ga naar onze bookmaker bonus pagina voor het volledige overzicht van alle bookmaker promoties in België.

Nieuwe bookmaker apps in België

Nieuwe bookmakers beseffen het belang van mobiel wedden op sport. Dus naast de mobiele websites, beschikken heel wat bookmakers over hun eigen bookmaker apps. Dus wat is de beste nieuwe bookmaker app in België?

Om die vraag te beantwoorden hebben wij iedere bookmaker app in België grondig uitgetest. Hieronder zal je onze sportwedden app rangschikking terugvinden. Ga naar onze bookmaker apps pagina voor onze gedetailleerde beoordeling van iedere sportwedden app.

Betway App Store

Betway is de beste bookmaker app in België. De app scoort 4.7/5 in de Apple App Store. (Screenshot: Betway)

✅ Nieuwe bookmakers - samenvatting
 • De goksector is snelst groeiende sector in België en trekt daarom heel wat nieuwe bookmakers aan.
 • Online sportweddenschappen is het meest populaire kansspel in België.
 • De nieuwe bookmakers moeten concurreren tegen de gevestigde waarden van de Belgische markt.
 • Nieuwe bookmakers kunnen geweldige voordelen aanbieden aan hun nieuwe spelers.