Header bookmakervergelijken

Bookmaker vergelijking

Aan de hand van dit overzicht zal je de perfecte bookmaker voor jou vinden.

De grote bookmaker vergelijking

Online wedden op sport is zeer populair in ons land, vandaar dat de goksector steeds blijft groeien en uitbreiden. Met als gevolg dat je als speler heel eenvoudig jouw overzicht kan verliezen. Want iedere bookmaker in België heeft tenslotte zijn eigen unieke aanbod.

Ons team heeft alle bookmakers in België uitgebreid uitgetest en beoordeeld. Uit deze recensies hebben wij onze grote bookmaker vergelijking opgesteld. Daarin zal je per bookmaker de voor -en nadelen terugvinden en ontdekken of die bookmaker bij jou past.

Beste bookmakers 2021

Betway

 • Uitgebreid eSports aanbod
 • Competitieve noteringen
 • Eigen sportwedden app
 • Geen livestreams
Welcome Offer
Promoties voor sportweddenschappen
Hier aanmelden Go to website
Website: betway.beFounded: 2006
Owner: Betway LtdHeadquarters: Malta
Betway Main page
Betway sportwedden
Betway e Sports

Summary

Author: Oliver Mertens Oliver Mertens

Betway is een internationaal gerespecteerde bookmaker met een ruim aanbod en competitieve odds. Als speler kan je geweldige weddenschappen aangaan dankzij de vele boosts en Betway Bet Builder. Ook het eSports aanbod is indrukwekkend. Dit alles zorgt ervoor dat Betway een zeer interessante bookmaker is op de Belgische markt.

Read full review

Bet777

 • Eigen sportwedden app
 • Gratis livestreams via Channel777
 • Uitgebreid promotie aanbod met loyaliteitsprogramma
 • Website is verwarrend in het begin
Welcome Offer
Promoties voor sportweddenschappen
Hier aanmelden Go to website
Website: bet777.beFounded: 2015
Owner: LLC Gaming1Headquarters: België
Bet777 main page
Bet777 Sportwedden
Bet777 Mobiel wedden

Summary

Author: Oliver Mertens Oliver Mertens

Bet777 is een Belgische bookmaker met een zeer mooi aanbod. Vooral de mobiele ervaring en live wedden ervaring zijn geweldig. Ook de bookmaker promoties en noteringen zijn interessant. Alle extra functies, zoals de Cash Out en gratis livestreams, zijn aanwezig. Bet777 heeft ook een top klantendienst en veel betaalmogelijkheden. Een aanrader van eigen bodem.

Read full review

Circus

 • Belgische bookmaker
 • Eigen sportwedden app
 • Een volledig aanbod
 • Gokaanbod is beperkt.
 • Livestream aanbod is beperkt
Welcome Offer
Promoties voor sportweddenschappen
Hier aanmelden Go to website
Website: www.circus.beFounded: 2011
Owner: LLC Gaming1Headquarters: België
Circus main page
Circus mobiel wedden
Circus live wedden

Summary

Author: Oliver Mertens Oliver Mertens

Circus is een bookmaker van Belgische bodem die niet beschikt over het meest uitgebreide aanbod, maar wel een competitief aanbod heeft. De noteringen zijn interessant, maar waar Circus vooral mee weet te overtuigen is met zijn bonuspromoties. Als je op zoek bent naar een betrouwbare bookmaker met een volledig aanbod, moet je zeker Circus eens van dichterbij bekijken.

Read full review

Bingoal

 • Perfecte bookmaker voor paardenraces
 • Veel wielersport weddenschappen
 • Uitgebreid voetbalaanbod
 • Veel betaalmethodes
 • Geen bonussen
Welcome Offer
100% profit boost tot € 250!
Hier aanmelden Go to website
Website: bingoal.beFounded: 1991
Owner: World Football Association BVHeadquarters: Brussel, België

Summary

Author: Oliver Mertens Oliver Mertens

Bingoal is de grote bookmaker voor paardenrennen, wielersport en voetbal. Hier lees je meer over deze 100% Belgische bookmaker!

Read full review

Betcenter

 • Belgische bookmaker
 • Overzichtelijk sportsbook
 • Beperkt sportaanbod
Welcome Offer
Promoties voor sportweddenschappen
Hier aanmelden Go to website
Website: betcenter.beFounded: 2005
Owner: Betcenter Group NVHeadquarters: Hasselt

Summary

Author: Oliver Mertens Oliver Mertens

Betcenter is een Belgische bookmaker met een overzichtelijk sportsbook. In deze review lees je er meer over.

Read full review

Vaak gestelde vragen (FAQ) over bookmakers

Uitgebreide antwoorden op de vaakst gestelde vragen over bookmakers.

🏆 Welke bookmaker is de beste?

Dit is natuurlijk de vraag waarop iedere speler een antwoord wil. Maar omdat er zoveel verschillende factoren zijn, zoals het gokaanbod en de promoties, zal het antwoord op die vraag niet hetzelfde zijn voor iedere speler.

MyBookmakers.be onderzoekt het volledige aanbod van iedere bookmaker in België. Aan de hand van onze bevindingen en criteria, stellen wij onze grote bookmaker vergelijking op.

🎁 Welke bookmaker heeft de beste bonus?

Om te bepalen welke bookmaker de beste bonussen heeft, keken we in het verleden naar enkele verschillende factoren: het bonusbedrag, de rondspeelvoorwaarde, minimum odds etc.

Maar deze klassieke bonussen zijn sinds 2020 verboden in België. Dus om te bepalen welke bookmaker over de beste bonussen of promotie acties beschikt, kijken we naar enkele andere factoren:

 • Zijn populaire bookmaker promoties aanwezig zoals: de bet builder of combi- weddenschappen boosts.
 • Hoe frequent zijn er boosts (van odds boosts, tot boosts voor specifieke sportevenementen)?
 • Wat is de diversiteit van de promotie acties (season bets, live weddenschappen, grids etc.) ?
 • Zijn er promoties voor verschillende sporten?
 • Is er een loyaliteitsprogramma?
 • Zijn er voldoende promotie acties voor verschillende sporten?

Natuurlijk is iedere verschillende factor net meer of minder belangrijk voor iedere individuele speler. Vandaar dat wij de bookmaker promoties beoordelen op basis van al deze verschillende factoren.

💶 Welke bookmaker heeft de beste odds?

Veel spelers vergelijken de verschillende bookmakers op het vlak van hun bookmaker odds. Zeker in België is dit logisch, want de klassieke bookmaker bonussen zijn verboden. Dus als je winst wil maken, zoek je best naar een bookmaker die jou interessante noteringen kan aanbieden.

Bepaalde bookmakers, zoals Betway, hebben interessante odds voor hun ganse aanbod. Andere bookmakers, hebben soms matige noteringen in het algemeen, maar dan wel heel hoge noteringen voor enkele specifieke sporten. Andere bookmakers die eerder middelmatige odds hebben, kunnen hiervoor compenseren met odds boosts promoties of wekelijkse superodds.

⛔️ Welke bookmakers hebben een limiet?

Iedere bookmaker in België heeft een standaard wekelijkse stortingslimiet van € 500. Deze limiet werd opgelegd aan de gokaanbieders en de spelers in 2018 via enkele Koninklijke Besluiten. Met dat besluit werd de wekelijkse limiet toegevoegd aan de Belgische wet op kansspelen.

Iedere bookmaker heeft wel een proces waarbij de spelers kunnen aanvragen om hun wekelijkse stortingslimiet te verhogen. Maar iedere aanvraag moet wel worden gecontroleerd door de Belgische Kansspelcommissie.

🔐 Welke bookmakers zijn veilig?

De goksector is een van de sterkst groeiende sectoren in Europa. Het is dan ook geen verrassing dat er jaarlijks heel wat nieuwe bookmakers verschijnen op de markt. Dat zorgt voor meer opties voor de spelers, maar let op. Niet iedere bookmaker leeft de strikte veiligheidsmaatregelen na.

Bookmakers die wel die wel voldoen aan de strikte voorwaarden van de Belgische Kansspelcommissie, ontvangen de nodige Belgische goklicenties. Als een bookmaker over deze licenties en vergunning beschikt, ben je als speler zeker dat je in veilige handen bent. En dat het legaal is voor jou om te spelen bij deze bookmaker.

Vandaar onze gouden regel: registreer jezelf enkel bij bookmakers die beschikken over de Belgische goklicenties.

Op MyBookmakers.be, vermelden wij enkel bookmakers die beschikken over de noodzakelijke Belgische vergunningen en licenties. Enkel op die manier kunnen wij onze spelers verzekeren van de kwaliteit en de veiligheid van de door ons besproken bookmakers.

❓ Wat is een bookmaker welkomstbonus?

Een bookmaker welkomstbonus is een promotionele actie waarbij de bookmakers hun potentieel nieuwe spelers een extra beloning beloven als ze zich bij hen registreren. Dit is een zeer klassieke bookmaker promotie actie die zeer geliefd is bij de spelers.

Wanneer een nieuwe spelers een account aanmaakt bij een bookmaker, dan zal hij of zij een welkomstbonus ontvangen van deze bookmaker. Deze welkomstbonus kan bestaan uit één of verschillende bonussen.

Helaas zijn alle klassieke bookmaker bonussen bij wet verboden in België. Dus Belgische spelers kunnen niet meer genieten van welkomstbonussen of andere bookmaker bonussen. Gelukkig kunnen Belgische spelers wel genieten van andere bookmaker promoties die extra waarde creëren voor hen.

Ontdek de beste bookmakers van 2021

De meeste frequent gestelde vraag aan MyBookmakers.be is 'Welke bookmaker is de beste?' Een zeer logische en belangrijke vraag. Als je jezelf gaat registreren bij een bookmaker, wil je zeker zijn dat je gekozen hebt voor de bookmaker die het beste past bij jou. Die beslissing is niet eenvoudig, want het aanbod van iedere bookmaker wordt steeds uitgebreider. MyBookmakers.be wil jou helpen door alle bookmakers voor jou te vergelijken.

Om jouw zoektocht te vereenvoudigen, heeft ons MyBookmakers.be team alle bookmakers in België grondig uitgetest voor jou. Ons team is een combinatie van Belgische en internationale experten, elk lid heeft reeds jaren ervaring met online gokken en sportweddenschappen. Wij hebben het aanbod van iedere bookmaker geëvalueerd zodat jij eenvoudig kan zien of dat aanbod interessant is voor jou.

Op basis van onze criteria maken wij een overzicht van de beste bookmakers per categorie.

Wij hebben het aanbod van deze bookmakers dus uitgetest en beoordeeld. Dat deden we aan de hand van verschillende criteria. Van het gokaanbod tot hun bookmaker promoties. Ook hun service is van belang. Zo kijken we ook naar de klantendienst, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de bookmaker. Al onze impressies werden dan vertaald naar test scores. Zo kan jij de verschillende bookmakers heel eenvoudig vergelijken met elkaar.

Dat is onze grote algemene bookmaker rangschikking. We hebben ook overzichten en rangschikkingen per categorie. Want het aanbod van iedere bookmaker is ondertussen zo uitgebreid en de behoeftes van iedere speler is zo specifiek, dat er nood is aan zo'n opsplitsing.

De ene speler wil weten wat de beste bookmaker promoties zijn en de andere speler wil een overzicht van de beste bookmaker apps. Ongeacht wat er voor jou het meest belangrijk aspect van een bookmaker is, bij MyBookmakers.be helpen we jou om snel en eenvoudig de beste bookmaker voor jou te vinden.

Bookmakers vergelijken

Welke bookmaker jouw voorkeur krijgt, is vaak persoonlijk en soms subjectief. Los van jouw persoonlijke voorkeuren, zijn er ook andere belangrijk factoren in het aanbod van een bookmaker. Die factoren, kan je objectief evalueren.

Hieronder kan je de criteria terugvinden waarmee wij bookmakers evalueren. Dit zijn enkele factoren waarvan wij vinden dat spelers op moeten letten. Zo kan je voor jezelf verzekeren, dat de bookmaker aan jouw behoeftes kan voldoen.

✅ 10 criteria om bookmakers mee te vergelijken
 • Het gokaanbod
  Op hoeveel verschillende sporten kan je als speler inzetten? Hoe diep is het aanbod per sport? Is er een eSports aanbod? Kan je inzetten op virtuele weddenschappen?
 • Bookmaker bonussen / bookmaker promoties
  Hoe divers is het promotie aanbod? Hoe frequent zijn de promotie acties? Is er loyaliteitsprogramma voor de spelers?
 • Bookmaker odds
  Hoe interessant zijn de bookmaker odds als je ze vergelijkt met de noteringen van de andere bookmakers in België?
 • Mobiel wedden
  Hoe vlot is de mobiele website van de bookmaker? Is de mobiele website overzichtelijk? Kan je eenvoudig online weddenschappen samenstellen?
 • Bookmaker app
  Beschikt de bookmaker over zijn eigen sportwedden app? Is die app beschikbaar voor zowel iOS als Android gebruikers?
 • Veiligheid
  Hoe goed is de website beveiligd? Worden de gegevens versleuteld? Beschikt de bookmaker over de Belgische goklicenties? Wat zijn de beoordelingen van andere gebruikers?
 • Gebruiksvriendelijkheid
  Hoe overzichtelijk is de navigatie van de website? Kan je eenvoudig alle functies terugvinden? Is de website duidelijk? Kan je vlot gebruik maken van alle diensten en promoties?
 • Klantendienst
  Hoe eenvoudig kan je de klantendienst contacteren? Is er ondersteuning beschikbaar in het Nederlands? Is er een live chat functie?
 • Betaalmethodes
  Welke betaalmethodes kan je gebruiken bij de bookmaker? Wat is de minimum limiet om je te laten uitbetalen? Kan je betalen via eWallets en andere populaire online betaalmethodes?
 • Extra functies
  Beschikt de bookmaker ook nog over andere populaire extra functies? Kan je livestreams bekijken via de bookmaker? Is de bookmaker betrokken in de Belgische sportwereld?
Nederlandse bookmakers 2

De beste bookmaker vinden is niet eenvoudig. Gebruik daarom de 10 criteria van MyBookmakers.be om bookmakers te vergelijken.

De beste bookmakers van 2021

Het is zover, hieronder zal je onze rangschikking van de beste bookmakers in 2021 terugvinden. Aan de hand van onze bovenstaande criteria, hebben we onze lijst opgesteld. We geven alle bookmakers een score op 100 punten. Het MyBookmakers.be team heeft iedere bookmaker grondig uitgetest en deze scores reflecteren onze bevindingen.

📈 Bookmaker testresultaten: onze puntenverdeling
 • 1ste plaats: De beste bookmaker van 2021, volgens onze criteria.
 • 91 - 100 punten: Bookmaker die wij sterk aanbevelen.
 • 81 - 90 punten: Bookmaker die wij aanbevelen.
 • 71 - 80 punten: Goeie bookmaker.
 • 61 - 70 punten: Solide bookmaker met potentieel .
 • 51 - 60 punten: Bookmaker met gebreken in het aanbod.
 • > 50 punten: Ondermaatse bookmaker die wij niet aanbevelen.

Beste bookmakers 2021

 1. 93 / 100 punten 🥉

 2. 87 / 100 punten 🏅

Owlie vergelijken bookmakers be

Beste bookmaker promoties 2021

Voor veel spelers is de beste bookmaker, de bookmaker met best bonussen en promoties. Vandaar dat deze factor dan ook belangrijk is tijdens onze evaluaties en beoordelingen van de bookmakers. Helaas zijn de klassieke bookmaker bonussen, zoals welkomstbonussen en stortingsbonussen, verboden in België sinds 2020. Sinds 2020 bieden de bookmakers in België daarom andere bookmaker promoties aan om toch die extra waarde te kunnen bieden aan hun spelers.

De meeste bookmakers hebben verschillende promotie campagnes doorheen het jaar en speciale aanbieden voor speciale sportevenementen. Vooral odds boosts zijn zeer populair geworden. Sommige bookmakers bieden ook een loyaliteitsprogramma aan. Zo worden de spelers toch beloond voor hun gokgedrag bij de bookmakers. Dus om te bepalen welke bookmaker over de beste bonussen of promoties beschikt, kijken we naar enkele verschillende factoren.

✅ Bookmaker bonus vergelijking - onze criteria
 • Aanwezigheid populaire promoties: is er een bet builder aanwezig? Kan je genieten van combi- weddenschappen boosts?
 • Frequentie promoties: Hoe frequent zijn er boosts of promoties? (odds boosts of specifieke promoties voor sportevenementen)?
 • Diversiteit: Hoe divers zijn de bookmaker promoties? (live weddenschappen, season bets, weekend grids)
 • Promotie breedte: Zijn de promoties van toepassing op meerdere sporten? Zijn er promoties voor verschillende sporten?
 • Loyaliteit: Beschikt de bookmaker over een loyaliteitsprogramma?

Beste bookmaker promoties 2021

 1. Pro League Season Bets
  Wekelijkse Superodds
  NBA Double-Double

❗️ Bookmaker promoties - Tip
Oliver Mertens

Oliver Mertens

Bekijk het promotie aanbod van de bookmaker grondig en weet waar jij op zoek naar bent. Speel je vaak, dan is het de moeite waard om een bookmaker te vinden met een loyaliteitsprogramma zoals Betway. Wed je graag op verschillende sporten, dan zijn de unieke NBA en paardenrennen boosts van Unibet misschien wel iets voor jou. Als je net geen belang hebt aan een divers promotie aanbod, maar gewoon zoveel mogelijk boosts wil, dan heeft Betway een aanbod dat perfect op jou inspeelt.

Als je weet welke bookmaker promoties voor jou het meest waardevol zijn (loyaliteitsprogramma, odds boosts, season bets), dan zal je veel gemakkelijker de bookmaker kunnen vinden die het beste bij jou past.

De beste Belgische bookmakers - overzicht

Belgische bookmakers zijn, logischerwijze, bookmakers die afkomstig zijn uit België. Deze bookmakers zijn vaak zeer populair in ons land. Dit komt omdat ze vaak nauw verbonden zijn met de Belgische sportwereld. Ze beschikken ook vaak over een interessante aanbod voor de Belgische competities en hebben soms een uitgebreider aanbod van sporten die populair zijn in België.

Dus als jij op zoek bent naar interessante weddenschap opties voor de Proximus league of en de wielerklassiekers, dan ben je meestal in goeie handen bij een Belgische bookmaker. Natuurlijk is niet iedere bookmaker in België een Belgische bookmaker, daar hebben we enkele criteria voor.

✅ Belgische bookmakers - onze criteria
 • De bookmaker is oorspronkelijk opgericht in België.
 • De bookmaker beschikt over een '.be' website domein.
 • De bookmaker is nauw verbonden met België (sponsoren van Belgische ploegen of atleten).
 • De bookmaker beschikt over een Belgische klantendienst. Dus geen algemene internationale klantendienst.
❗️ Belgische bookmakers - Tip
Oliver Mertens

Oliver Mertens

Deze Belgische bookmakers hebben vaak een groot voordel op andere internationale bookmakers. Zij spelen het beste in op de Belgische markt. Ze beschikken over exclusieve promoties en zullen vaak ook de lagere divisies van de Belgische sportcompetities aanbieden. Daarnaast zullen ze vaak beschikken over een uitgebreider aanbod van de meest populaire sporten in België.

Beste bookmaker apps 2021

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij en ons dagelijkse leven. Het is dus geen verrassing dat steeds meer spelers online wedden op sport via hun mobiele toestellen. Om in te spelen op die trend en behoefte van de spelers, creëren steeds meer bookmakers hun eigen app voor sportweddenschappen.

De rangschikking van de beste bookmaker apps werd op dezelfde manier opgesteld als ons overzicht van de beste bookmakers. We hebben iedere bookmaker app intensief uitgetest en vervolgens een score gegeven. Dat deden zorgvuldig we aan de hand van de onderstaande criteria. Want online wedden is niet leuk als de app niet naar behoren werkt.

📱 Vergelijking bookmaker apps - onze criteria
 • Gebruiksvriendelijkheid: hoe eenvoudig en overzichtelijk is de app voor gebruikers? Zijn er functies zoals Touch-ID?
 • Snelheid: hoe vlot werkt de app op mobiele toestellen?
 • Bookmaker functies: zijn alle bookmaker functies beschikbaar op de app?
 • Gokaanbod: heb je als speler toegang tot hetzelfde bookmaker aanbod via de app als via de desktop versie?
 • Veiligheid: worden alle gegevens voldoende versleuteld? Wordt de app regelmatig geüpdatet?
 • Betaalmethodes: kan je eenvoudig geld storten of jezelf laten uitbetalen via de app?
 • App scores: hoe zijn de beoordelingen van de andere gebruikers?

Beste bookmaker apps 2021

 1. 4,7/10 score in de App Store

 2. 3,6/5 score in de App Store

❗️ Bookmaker apps - Tip
Oliver Mertens

Oliver Mertens

Wat is de beste optie? Wedden via bookmaker apps of via de mobiele website van de bookmakers?

Een groot voordeel van bookmaker apps, is de eenvoud en snelheid van de apps. Binnen enkele seconden ben je reeds op jouw account en kan je beginnen met inzetten. Daarnaast worden de apps, in de meeste gevallen, frequenter geüpdated dan de mobiele websites van de bookmakers. Sommige bookmakers zullen soms ook exclusieve promoties en bonussen aanbieden aan de gebruikers van hun app.

Kortom, een bookmaker met zijn eigen app heeft bij ons een streepje voor.

Betway mobiel

Internationale spelers zoals Betway beschikken vaak over absolute top bookmaker apps. (Screenshot: Betway)

Beste voetbal bookmakers 2021

Voetbal is een van de meest populaire sporten ter wereld. Het is dan ook geen verrassing dat voetbal ook de populairste categorie is voor online sportweddenschappen bij de bookmakers. Bookmakers zijn in de meeste landen dan ook nauw verbonden met de professionele voetbalcompetities.

Welke bookmaker is nu de beste in België? Hieronder zal je ons bookmaker voetbal overzicht terugvinden. Hierbij hielden we rekening met de samenwerking tussen de bookmakers en de Belgische competitie, het complete bookmaker voetbal aanbod, de promoties etc.

Voor meer informatie en een gedetailleerd overzicht, bezoek onze voetbal bookmakers pagina.