Headline volleybal bookmakers

Beste volleybal bookmakers

Ontdek de beste bookmakers in België voor jouw volleybal weddenschappen.

Betway

 • Uitgebreid eSports aanbod
 • Competitieve noteringen
 • Eigen sportwedden app
 • Geen livestreams
Welcome Offer
Promoties voor sportweddenschappen
Hier aanmelden Go to website
Website: betway.beFounded: 2006
Owner: Betway LtdHeadquarters: Malta
Betway Main page
Betway sportwedden
Betway e Sports

Summary

Author: Oliver Mertens Oliver Mertens

Betway is een internationaal gerespecteerde bookmaker met een ruim aanbod en competitieve odds. Als speler kan je geweldige weddenschappen aangaan dankzij de vele boosts en Betway Bet Builder. Ook het eSports aanbod is indrukwekkend. Dit alles zorgt ervoor dat Betway een zeer interessante bookmaker is op de Belgische markt.

Read full review

Bwin

 • Competitieve odds
 • Eigen sportwedden app
 • Uitgebreid promotie aanbod
 • geen eSports
Welcome Offer
Promoties voor sportweddenschappen
Hier aanmelden Go to website
Website: bwin.beFounded: 1997
Owner: GVC Holdings PLCHeadquarters: Malta
Bwin main page
Bwin live wedden
Bwin Sportwedden

Summary

Author: Oliver Mertens Oliver Mertens

Dankzij het uitgebreide aanbod en competitieve noteringen behoort Bwin tot de beste bookmakers op de Belgische markt. De vele promoties zorgen ook voor loyaliteit bij de spelers. Tenslotte zijn ook de klantendienst en de betaalmethodes pluspunten voor de bookmaker. Wij kunnen Bwin dan ook zeker aanbevelen.

Read full review

Ladbrokes

 • Eigen sportwedden app
 • Uitgebreid aanbod sportcategorieën
 • Exclusieve promoties voor nieuwe spelers
 • Beperkt eSports aanbod
Welcome Offer
Promoties voor sportweddenschappen
Hier aanmelden Go to website
Website: ladbrokes.beFounded: 1886
Owner: Entain Holdings PLCHeadquarters: Gibraltar
Ladbrokes Desktop
Ladbrokes Sportweddenschappen
Ladbrokes Virtuele Weddenschappen

Summary

Author: Oliver Mertens Oliver Mertens

Ladbrokes is een klassieke Britse bookmaker met een zeer goede reputatie. Met hun 50 jaar ervaring in België weten kennen ze de behoeftes van hun spelers dus heel goed. Het aanbod van Ladbrokes is competitief met de beste bookmakers in België. De extra functies zoals hun eigen app en de cash out functie zorgen ervoor dat je als speler een heel fijne speelervaring hebt.

Read full review

Bingoal

 • Perfecte bookmaker voor paardenraces
 • Veel wielersport weddenschappen
 • Uitgebreid voetbalaanbod
 • Veel betaalmethodes
 • Geen bonussen
Welcome Offer
Registreer je nu!
Hier aanmelden Go to website
Website: bingoal.beFounded: 1991
Owner: World Football Association BVHeadquarters: Brussel, België

Summary

Author: Oliver Mertens Oliver Mertens

Bingoal is de grote bookmaker voor paardenrennen, wielersport en voetbal. Hier lees je meer over deze 100% Belgische bookmaker!

Read full review

Wedden op volleybal in België

Volleybal is een groeiende sport in België. Het aantal spelers stijgt, onze Belgische clubs en nationale ploeg doen het internationaal steeds beter. Dit zorgt ervoor dat volleybal stijgt in populariteit en dat steeds meer inzetten op volleybal wedstrijden.

Bookmakers breiden hun volleybal aanbod steeds verder uit, maar hierdoor is het huidige aanbod bij de ene bookmaker veel sterker dan bij de andere. Het aantal competities, interessante odds etc. Vandaar dat MyBookmakers.be het volleybal aanbod voor jou uitgetest heeft.

Frequently Asked Questions (FAQ's) over wedden op volleybal

De vaakst gestelde vragen over volleybal weddenschappen bij bookmakers.

🏆 Welke volleybal bookmaker is de beste?

Dankzij de stijgende populariteit van volleybal in België, beginnen alle bookmakers hun volleybal aanbod uit te breiden. Op dit moment is het volleybal aanbod van de bookmakers heel verschillend (gokaanbod, promoties, odds, etc.). Daarom heeft MyBookmakers.be het volledige volleybal aanbod van alle bookmakers uitgetest. Dit zijn de beste volleybal bookmakers in België.

De beste volleybal bookmakers 2021

 1. Betway → Beste volleybal aanbod
 2. Unibet → Beste live wedden aanbod

🎁 Welke bookmaker heeft de beste volleybal promoties?

Bookmaker bonussen en promoties zijn van een zeer groot belang voor de meeste spelers. Helaas zijn de klassieke bookmaker bonussen (welkomstbonus, stortingsbonus, etc) verboden in België sinds 2020. De bookmakers moeten dus aan de hand van creatieve promoties waarde creëren voor hun spelers.

De meeste promoties zijn voorbehouden voor de meest populaire sporten zoals voetbal, tennis en basketbal. Dankzij de stijgende populariteit van volleybal in België, zijn er ondertussen wel enkele bookmakers die promoties hebben die van toepassing zijn op volleybal weddenschappen.

💻 Welke bookmaker heeft volleybal livestreams?

Als volleybal liefhebber ben je waarschijnlijk op zoek naar een bookmaker waarbij je jouw favoriete wedstrijden live kunt volgen en waarbij je op hetzelfde moment kan inzetten. In België zijn er enkele bookmakers die de belangrijkste volleybal wedstrijden (Champions League) aanbieden als livestream op hun websites.

 • Unibet (grootste livestream aanbod in België)

❓ Hoe kan ik op volleybal wedden?

Wedden op volleybal is zeer eenvoudig. Het verschilt weinig van de klassieke weddenschappen op voetbal. Je kiest een volleybal wedstrijd bij de bookmaker en vervolgens kies je jouw type weddenschap.

De eenvoudigste weddenschap is wedden op de potentiële winnaar van de wedstrijd. Dit type weddenschap is aangeraden voor beginners. Voor de meer ervaren spelers, zijn er heel wat andere volleybal weddenschappen. Je kan inzetten op het aantal punten, het aantal sets, de exacte scores en ook handicap weddenschappen zijn mogelijk in het volleybal.

Als je jouw weddenschappen voor de wedstrijd gekozen hebt, bepaal je hoeveel geld je wil inzetten. Dan moet je nog één keer klikken en jouw weddenschap is geplaatst.

﹪ Welke bookmaker heeft de beste volleybal odds?

Iedere spelers wil zijn volleybal weddenschappen plaatsen bij de bookmaker die de beste odds kan aanbieden. Zo kan jij als speler het meeste winst maken uit jouw weddenschappen. Daarom hebben wij de volleybal noteringen vergeleken van alle volleybal bookmakers in België aan de hand van de 'odds sleutel' (uitbetalingsratio).

💶 Welke bookmakers hebben een volleybal Cash Out?

De Cash Out functie is waarschijnlijk de meest populaire bookmaker functie van dit moment. Deze functie stelt de speler in staat om zijn of haar weddenschap vroegtijdig te annuleren. Hierdoor kan de speler zijn of haar winst vroegtijdig veiligstellen of een verlies vermijden.

De Cash Out functie is bij sommige bookmakers enkel van toepassing op de meest populaire sporten zoals voetbal, basketbal etc. In België zijn er wel enkele bookmakers waarbij je gebruik kan maken van de Cash Out functie voor jouw volleybal weddenschappen.

📱 Welke volleybal bookmaker heeft de beste app?

Steeds meer weddenschappen worden online geplaatst. Mobiel wedden is de hype geworden, want spelers willen zelf bepalen waar en wanneer ze inzetten. Volleybal is een sport die constant op en neer gaat, vandaar dat het extra spannend is om live te wedden op volleybal wedstrijden. De beste live spelervaring kan je als speler beleven via de beste bookmaker apps.

Vandaar dus de vraag, welke bookmaker app is de beste? Om daarop een antwoord te bieden, heeft MyBookmakers.be alle bookmaker apps in België uitgetest en vergeleken. Dit zijn de beste bookmaker apps in België.

Ga naar deze pagina voor onze volledige bookmaker app vergelijking.

✅ Kan je bij iedere bookmaker op volleybal wedden?

Volleybal is een van de meest populaire zaalsporten in Europa. Alle bookmakers bieden daarom volleybal aan als een sport waarop je kan wedden. De kwaliteit van het volleybal aanbod is voor iedere bookmaker verschillend.

Zo kan je bij sommige bookmakers slechts op de grootste competities wedden (Italië, Rusland, Champions League) terwijl je bij anderen ook op de Belgische en Nederlandse competitie kan inzetten. Bij sommige bookmakers kan je gebruik maken van de Cash Out functie voor jouw volleybal weddenschappen, bij andere bookmakers is de Cash Out uitsluitend voor voetbal wedstrijden.

Bekijk daarom ons volledige volleybal bookmakers overzicht. Zo zal je eenvoudig de beste bookmaker terugvinden voor jouw volleybal weddenschappen.

Via bookmakers op volleybal wedden

Volleybal is aan een opmars bezig in België. Het is nooit een onpopulaire sport geweest, maar de voorbije jaren is het Belgische volleybal professioneler geworden. Onze talenten kunnen zich beter en verder ontwikkelen, onze clubs doen het beter in Europa. Ook onze nationale ploeg scoort internationaal. Dit alles zorgt er natuurlijk voor dat de interesse in volleybal stijgt. Steeds vaker wordt er ingezet op volleybal wedstrijden en de bookmakers beginnen daarom hun volleybal aanbod uit te breiden.

Steeds meer Belgen spelen volleybal, ongeveer 65.000 Vlamingen zijn op dit moment aangesloten bij een volleybal ploeg. Dit zorgt voor een stijging in populariteit in de sport. Hierdoor beginnen steeds meer Belgische spelers in te zetten op volleybal competities en om in te spelen op deze trend bij de spelers, zien we dat bookmakers hun volleybal aanbod systematisch uitbreiden.

Het spelverloop van een volleybal wedstrijd creëert heel wat live wedden opties voor de spelers.

Het aanbod van iedere bookmaker is verschillend. Omdat deze sportcategorie aan het stijgen is, bieden sommige bookmakers reeds een Cash Out functie en volleybal promoties aan en anderen (nog) niet. Het aantal competities en de odds kunnen onderling sterk verschillen. Ook het aantal weddenschap opties verschilt drastisch en volleybal is een sport die constant in beweging is. Hierdoor kan je bij sommige bookmakers kiezen uit heel wat interessante live wedden opties.

Kortom, volleybal is een zeer interessante sport om op in te zetten en het aanbod verschilt sterk onder de bookmakers. Hierdoor is het niet eenvoudig om als speler de beste volleybal bookmaker terug te vinden. Daarom heeft MyBookmakers.be het volleybal aanbod van alle bookmakers in België uitgetest. Onze bevinding zal je hieronder terugvinden. Voor ons volledige bookmaker overzicht kan je terecht op onze bookmaker vergelijking pagina.

💶 Volleybal bookmakers met de Cash Out functie.

De Cash Out functie is een van de meest populaire bookmaker functies. Het stelt de speler in staat om zijn weddenschap vroegtijdig te annuleren, hierdoor kan de winst vroegtijdig veilig gesteld worden. De meeste bookmakers bieden de Cash Out functie enkel aan voor de meest populaire sporten zoals: voetbal, tennis, basketbal.

Omdat volleybal stijgt in populariteit, zijn er ondertussen ook enkele bookmakers die een Cash Out aanbieden voor volleybal weddenschappen.

Volleybal bookmakers met Cash Out 2021

Unibet desktop

Live wedden op volleybal is een plezier bij Unibet dankzij de volleybal Cash Out en livestreams. (Screenshot: Unibet)

Beste bookmakers voor volleybal weddenschappen

Omdat volleybal is groeiende sport is bij de bookmakers, verschilt het volleybal aanbod drastisch onder de verschillende bookmakers. Elk hebben ze hun eigen voordelen (Cash Out, volleybal promoties, uitgebreid aanbod) of nadelen (beperkt volleybal aanbod, geen Cash Out). Om jullie te helpen, hebben wij het volleybal aanbod van alle bookmakers uitgetest en met elkaar vergeleken. Zo kunnen jullie eenvoudig de beste volleybal bookmakers terugvinden in ons overzicht.

🏐 Volleybal bookmakers vergelijking - onze criteria

Het uittesten en vergelijken van het volleybal aanbod van de verschillende bookmakers deden we aan de hand van deze criteria.

 • Volleybal aanbod: op hoeveel verschillende volleybal competities en tornooien kan je inzetten?
 • Volleybal odds: hoe interessant zijn de volleybal quoteringen van de bookmaker?
 • Volleybal promoties: zijn er bookmaker promoties voor volleybal wedstrijden?
 • Volleybal wedden: hoeveel verschillende weddenschappen kan je aangaan per volleybal wedstrijd?
 • Volleybal live wedden: hoe veel live wedopties heb je als speler voor een volleybal wedstrijd?
 • Bookmaker functies: is de Cash Out functie beschikbaar voor volleybal wedstrijden? Zijn er volleybal livestreams?

Beste volleybal odds 2021

Welke bookmaker beschikt over de beste odds voor volleybal weddenschappen. Want hoe interessanter de odds, hoe meer winst jij kan maken. Om deze vraag te beantwoorden, hebben wij de odds sleutel (uitbetalingsratio)uitgerekend van de 2020/21 volleybal Champions League.

﹪ Wat is de odds sleutel?

De bookmaker odds sleutel, ofwel bookmaker uitbetalingsratio in het Nederlands, is de verhouding van de uitbetaling door de bookmaker. 100% is een eerlijke uitbetaling waarbij de bookmaker geen marge neemt, maar geen enkele bookmaker betaalt zijn spelers uit aan 100%. Dat staat gelijk aan een ticket richting faillissement voor de bookmakers.

Hoe hoger het percentage, hoe eerlijker de bookmaker odds zijn voor de spelers. De beste bookmakers zullen de spelers een uitbetalingsratio van 90-95 procent aanbieden. In het onderstaande overzicht zal je de beste volleybal bookmaker odds terugvinden.

Beste volleybal odds 2021

 1. Odds sleutel → 92,40 %

 2. Odds sleutel → 92,31 %

💡 Bookmaker odds - tip
Oliver Mertens

Oliver Mertens

Het verschil in de uitbetalingsratio van de volleybal bookmakers in België is dus minimiem. Tussen de eerste en achtste plaats, is er slechts een verschil van 1,13%. Op dat vlak ben je dus in goede handen bij alle bookmakers.

Daarom dat wij adviseren om naar andere factoren te kijken zoals het volleybal aanbod (competities en promoties) van de bookmaker en of de aanwezigheid van de Cash Out functie. Dit kan een grotere impact hebben op jouw winst dan enkel de odds van de bookmaker.

Owlie cashout be

Volleybal bookmakers met de beste promoties

Als speler wil je altijd genieten van eventuele bookmaker promoties, dat zijn leuke cadeaus van de bookmaker die extra waarde creëren voor de spelers. De klassieke bookmaker bonussen zijn in België helaas verboden sinds 2020. De bookmakers creëren daarom waarde voor hun spelers via promoties.

  Wij hebben daarom hieronder een overzicht gemaakt van de volleybal bookmakers met de beste promoties voor volleybal weddenschappen.

  Op volleybal wedden met livestreams

  Volleybal is een sport die zich leent naar de sensatie van live weddenschappen. Daarom is het een extra troef als de bookmaker volleybal livestreams kan aanbieden. Zo kan je de wedstrijd volgen en aanvoelen om vervolgens op hetzelfde scherm jouw weddenschap te plaatsen. Dit zorgt voor meer beleving en extra spanning. Daarom hebben kan je hieronder in een oogopslag zien welke bookmakers, volleybal livestreams aanbieden.

  Volleybal bookmakers met livestreams 2021

  • Unibet (grootste livestream aanbod in België)
  💡 Live wedden op volleybal - tip
  Oliver Mertens

  Oliver Mertens

  Zoals je kan zien, zijn er op dit moment slechts twee bookmakers die volleybal livestreams aanbieden. Gelukkig bieden er wel enkele andere bookmakers live statistieken en updates aan (setstanden, welke ploeg is er aan de opslag, vervangingen etc). zo kan je het verloop van de wedstrijd nog steeds van dichtbij volgen.

  Op volleybal wedden via bookmaker apps

  Volleybal is een sport die constant in beweging is, iedere actie kan tot een punt leiden. Iedere opslagreeks kan de doorslag geven. Vandaar dat het belangrijk is voor de spelers dat ze gemakkelijk de wedstrijden kunnen volgen (op hun smartphone) en live weddenschappen kunnen plaatsen op het verloop van de wedstrijd.

  Het aantal mobiele spelers stijgt elk jaar, want ze willen de vrijheid om altijd en overal kunnen spelen. Daarom zijn bookmaker apps zo geweldig handig. Zeker voor een sport zoals volleybal. De vraag is natuurlijk, welke bookmaker heeft de beste app?

  MyBookmakers.be heeft alle bookmaker apps in België uitgetest. Vervolgens hebben we al onze bevindingen samengesteld in ons bookmaker app overzicht. Voor onze gedetailleerde bevinding, ga naar onze bookmaker app pagina.

  Betway mobiel

  Betway beschikt over de beste bookmaker app in België. Handig, want ze hebben ook het beste volleybal aanbod in België. Screenshot: Betway)

  ✅ Volleybal bookmakers - samenvatting
  • Volleybal is een sport die stijgt in populariteit. Zowel bij de spelers als de bookmakers.
  • Alle bookmakers beschikken over interessante volleybal odds.