Headline bookmaker apps

Bookmaker apps

Online wedden, waar en wanneer je maar wil, via bookmaker apps op jouw smartphone. Op MyBookmakers.be ontdek je de beste bookmaker apps in België.

De beste apps voor online sportweddenschappen

De klassieke wedbriefjes zijn klaar voor de geschiedenisboeken. Steeds meer spelers verkiezen om hun sportweddenschappen online te plaatsen. Vandaar dat steeds meer bookmakers investeren in hun eigen sportwedden apps. Zo kan jij altijd en overal wedden.

Een kwalitatieve bookmaker app brengt veel voordelen met zich mee, maar welke apps zijn de beste. MyBookmakers.be heeft alle sportwedden apps in België voor jou uitgetest. Ontdek de beste bookmakers via ons uitgebreide overzicht en onze rangschikking.

Beste bookmaker apps 2021

Betway

4.7 / 5.0 score
 • Fijn app design
 • Cash Out functie
 • Handige zoekfunctie
 • Geen livestreams
Welcome Offer
Promoties voor sportweddenschappen
Hier aanmelden Go to website
Website: betway.beFounded: 2006
Owner: Betway LtdHeadquarters: Malta
Betway Main page
Betway sportwedden
Betway e Sports

Summary

Author: Oliver Mertens Oliver Mertens

Betway is een internationaal gerespecteerde bookmaker met een ruim aanbod en competitieve odds. Als speler kan je geweldige weddenschappen aangaan dankzij de vele boosts en Betway Bet Builder. Ook het eSports aanbod is indrukwekkend. Dit alles zorgt ervoor dat Betway een zeer interessante bookmaker is op de Belgische markt.

Read full review

3.6 / 5.0 score
 • Fijn design
 • Livestreams via Unibet TV
 • Frequente updates
 • Automatisch uitloggen
Website: Founded:
Owner:Headquarters:

Bookmaker apps FAQ

Wij beantwoorden de vaakst gestelde vragen over bookmaker apps.

✅ Wat is een bookmaker app?

Een bookmaker app, is een applicatie op onze smartphone of tablet. Via een eenvoudige klik, krijg je meteen toegang tot het gokaanbod van de bookmaker. Zo kan je via jouw mobiel toestel, snel en eenvoudig jouw sportweddenschappen plaatsen.

De meeste bookmakers beschikken ook over een mobiele website. In vergelijking met zo'n mobiele sites, beschikken de apps vaak over een moderner design en een betere functionaliteit.

🏆 Welke bookmaker app is de beste?

Steeds meer spelers verkiezen om hun sportweddenschappen online te plaatsen. Daardoor zijn heel wat verschillende bookmakers beginnen investeren in hun eigen apps. Om zo in te spelen op de behoeftes van de spelers. Nu rest er natuurlijk de vraag. Welke bookmaker app is de beste?

MyBookmakers.be heeft iedere bookmaker app in België voor jou uitgetest. Via ons overzicht kan je eenvoudig ontdekken wat de beste bookmaker apps in ons land zijn.

 1. Betway app (4,7 / 5 Apple App Store)
 2. Unibet app (3,6 / 5 Apple App Store)

❓ Wat is een mobiel wedden bonus?

Een mobiel wedden bonus een populaire bookmaker promotie die exclusief wordt aangeboden aan de spelers die hun sportweddenschappen plaatsen via hun smartphones. Je moet de bookmaker app downloaden en je vervolgens aanmelden via de app. Dan ontvang je van sommige bookmakers een extra bonus ter beloning.

De meest voorkomende mobiele bonussen zijn free bets en cashback bonussen. Helaas zijn deze klassieke bookmaker bonussen bij wet verboden in België sinds 2020.

Dus momenteel worden er helaas geen mobiele bonussen aangeboden door de bookmakers aan hun Belgische spelers. Er zijn wel extra promoties voor live weddenschappen. Live wedden is natuurlijk optimaal op je smartphone. Je kan dus wel genieten van extra voordelen en andere promotie acties via je smartphone.

🎁 Welke bookmaker heeft de beste mobiele bonus?

Om de klassieke mobiele bonus te evalueren, kijk je als speler best naar verschillende belangrijke factoren zoals: het bonusbedrag en de moeilijkheidsgraad van de bonusvoorwaarden.

Helaas worden er momenteel geen mobiele bonussen aangeboden in België. Alle klassieke bookmaker bonussen, waaronder mobiele bonussen, zijn bij wet verboden in België.

➕ Wat zijn de voordelen van bookmaker apps?

 • Eenvoud: dankzij Face-ID's en Touch-ID's is online weddenschappen plaatsen, super eenvoudig.
 • Snelheid: weddenschappen plaatsen via een app, is gebruikelijk sneller dan via mobiele websites of de desktop versie.
 • Aanwezigheid: dankzij jouw smartphone, kan je altijd en overal inzetten.
 • Kwaliteit: het is een positief signaal wanneer een bookmaker over zijn eigen app beschikt.
 • Up-to-date: de apps worden, meestal frequenter geüpdatet dan de mobiele websites.

📱 Welke bookmakers hebben hun eigen app?

In België beschikken de meeste bookmakers over hun eigen app. Dat maakt het natuurlijk niet zo eenvoudig om als speler de beste bookmaker app terug te vinden.

Daarom heeft MyBookmakers.be alle bookmaker apps in België uitgetest voor jou. Ontdek de beste bookmaker apps in ons overzicht.

Bookmaker apps in België

 1. Betway app🥇 (4,7 / 5 Apple App Store)
 2. Unibet app🥈 (3,6 / 5 Apple App Store)

⏯ Waarom vind ik geen bookmaker apps in de Google Play Store?

De Google Play Store heeft zeer strikte en complexe richtlijnen, hierdoor zijn bookmaker en casino apps voor een lange tijd niet aanwezig geweest in de Google Store.

Google heeft recent wel aangekondigd dat ze in een aantal landen opnieuw bookmaker apps toelaten, waaronder België. Op dit moment hebben de bookmakers hun apps nog niet toegevoegd aan de Google Play Store, maar we zullen ons overzicht onmiddellijk aanpassen wanneer dat ze weer toegevoegd worden.

Ondertussen kunnen Android gebruikers, de Android versies van deze apps wel rechtstreeks downloaden via de websites van de bookmakers.

🔐 Zijn sportwedden apps veilig?

Kort antwoord. Ja. Bookmaker apps voldoen aan de meest strikte veiligheidsvoorwaarden. Op het vlak van mobiel wedden, kunnen spelers dus op hun beide oren slapen. De bookmakers versleutelen jouw persoonlijke gegevens en transactie gegevens zodanig dat andere partijen geen kans hebben om ze te bemachtigen.

Advies: zorg er altijd voor dat je speelt via een te vertrouwen connectie. Download de apps enkel via de vertrouwde online stores (Apple App Store, Google Play Store) of via de websites van de bookmakers zelf.

Mobiel wedden op sport

Mobiele toestellen zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Kijk maar eens in het rond op het openbaar vervoer, bijna iedereen is bezig op zijn of haar smartphone. Combineer dat met de stijgende populariteit van sportweddenschappen en je krijgt 'a match made in heaven'. Online wedden op sport is ondertussen uitgegroeid tot een absolute hype in België en gans Europa.

Er zijn meerdere factor voor de populariteit van online sportweddenschappen in België. De eerste factor is natuurlijk de grotere aanwezigheid van smartphones in ons land. Recente cijfers tonen dat meer dan 90% van alle Vlamingen (ouder dan 15 jaar) een smartphone bezit.

Twee andere, even belangrijke, factoren zijn de voordelen van de bookmaker apps zelf. Namelijk de snelheid en eenvoud van deze apps. Als speler moet je niet langer achter je computer zitten om een weddenschap te plaatsen. Via je smartphone kan je altijd en overal de meest spannende weddenschappen plaatsen bij jouw bookmaker.

Online wedden is de optimale methode voor spelers die graag live wedden op sportevenementen.

Als speler heb je ook de keuze hoe je jouw online weddenschappen wil plaatsen. Als je speelt via de mobiele website van de bookmaker, hoef je niets te downloaden op jouw smartphone en het plaatsen van weddenschappen is ook zeer eenvoudig. Naast mobiele sites, kan je ook online wedden via bookmaker apps. Zo'n apps beschikken vaak over een betere navigatie en functionaliteit.

Vanwege de populariteit van online weddenschappen, verschijnen er jaarlijks steeds meer bookmaker apps. MyBookmakers.be geeft jou alle belangrijke informatie over sportwedden apps. Daarnaast zal je op onze site ook de beste bookmakers apps van 2021 terugvinden in ons overzicht.

📊 Online wedden in België en Europa

Dat online gokken, vooral online wedden op sport, stijgt in populariteit is zeer duidelijk. In 2018 hebben de Vlamingen voor meer dan 170 miljoen euro online gegokt. Dat is een verdubbeling in vergelijking met de cijfers van 2015. Hou ook rekening met het feit dat Vlaanderen slechts de helft van België is. Dus deze cijfers zijn zeer indrukwekkend.

In Europa zijn online sportweddenschappen het meest populaire online kansspel en de verwachtte omzet van de sector in Europa voor 2022, is maar liefst 29,3 miljard euro. De Europese gokmarkt is de voorbije jaren gestegen met ongeveer 10% per jaar.

De beste bookmaker apps 2021

Bookmaker apps zijn ondertussen heel populair geworden, zowel bij de spelers als de bookmakers. Logisch, er zijn namelijk heel wat voordelen verbonden aan deze apps. Vanwege hun populariteit, verschijnen er steeds meer sportwedden apps op de markt. Hierdoor is het niet zo evident om de beste bookmaker app te vinden.

Daarom heeft MyBookmakers.be iedere app op de Belgische markt uitgetest. Aan de hand van onze onderstaande criteria hebben we ze vervolgens een objectieve beoordeling gegeven. Aan de hand van ons overzicht en onze bookmaker app rangschikking, kan jij eenvoudig de beste apps op de Belgische markt terugvinden.

✅ Bookmaker apps vergelijken - onze criteria
 • Functionaliteit: hoe is het gebruik van de app? Crasht de app soms? Hoe eenvoudig kan je een weddenschap plaatsen?
 • Aanbod: is het volledige bookmaker aanbod aanwezig op de app?
 • App functies: worden alle bookmaker functies aangeboden op de app?
 • Design: hoe overzichtelijk en modern is de navigatie?
 • Ondersteuning: hoe eenvoudig kan je de klantendienst contacteren via de app?
 • Promoties: zijn er promotie acties die exclusief beschikbaar zijn voor de app gebruikers?
 • Up-to-date: wordt de app regelmatig geüpdatet voor zowel de iOS als de Android gebruikers?
 • Extra functies: kan je livestreams bekijken via de app?
 • Reviews spelers: hoe beoordelen andere spelers de app?
 • Betaalmethodes: hoe eenvoudig kan je geld storten via de app? Hoe vlot kan je jezelf laten uitbetalen? Zijn de populaire online betaalmethodes beschikbaar op de app?

Beste bookmaker apps 2021

 1. 4.7 / 5.0 score 🥇
  + Top design
  + PayPal

 2. 3.6 / 5.0 score 🏅
  + Livestreams
  + Up-to-date

Betway mobiel

Betway beschikt over de beste bookmaker app van 2021. (Screenshot: Betway)

Mobiele site of bookmaker app - dilemma

De installatie van een bookmaker app is geen vereiste om online te kunnen wedden. Want bijna iedere bookmaker beschikt over een mobiele versie van hun desktop website die geoptimaliseerd is voor de mobiele spelers.

Spelen via de mobiele website van de bookmaker is zeer eenvoudig. Surf naar de bookmaker's website en de mobiele website zal automatisch openen. Log in en je kan meteen jouw weddenschappen plaatsen. Het downloaden en installeren van de app is dus overbodig. Dat zorgt voor een lage instapdrempel.

Desondanks beschikken bookmaker apps over een beter aanbod. Ja, je moet de app eenmalig downloaden en installeren op jouw mobiel toestel. Daarna kan je, via Face-ID of Touch-ID, supersnel inloggen en beginnen met inzetten. Bookmaker apps worden ook zeer regelmatig geüpdatet. Hierdoor is het aanbod up-to-date en werkt de app vaak vlotter dan de mobiele site.

Mobiele website of de sportwedden app - onze mening
Oliver Mertens

Oliver Mertens

Objectief gezien, zijn beide alternatieven een fijne manier om online te wedden op sport. De mobiele website is perfect voor een meer occasionele speler. Je hoeft de app niet te downloaden en de mobiele website wordt automatisch geoptimaliseerd aan jouw mobiele toestel.

Als je frequent inzet op sportevenementen, dan is een bookmaker app gewoon handiger. Je installeert de app eenmalig, daarna kan je na slechts één klik altijd en overal inzetten. Het maakt niet uit waar je bent, op de zetel of in het voetbalstadion. Daarnaast krijg je push notificaties die perfect zijn voor live weddenschappen. Via sommige apps kan je ook livestreams bekijken via jouw smartphone.

Naar onze mening, zijn er gewoon teveel voordelen verbonden aan bookmaker apps om ze niet te gebruiken. Zeker voor spelers die regelmatig gokken.

Unibet app

Bekijk de Unibet TV livestreams rechtstreeks op jouw smartphone. (Screenshot: Unibet)

Bookmaker apps - onze evaluatie

Nu dat steeds meer bookmakers over hun eigen app beschikken en steeds meer spelers gebruik maken van deze apps, is het tijd om deze apps eens grondig te beoordelen. Wat zijn de voor -en nadelen van een bookmaker app? Dit zijn volgens ons de belangrijkste conclusies.

Bookmaker apps - de voordelen

 • Beschikbaarheid: zo lang je jouw smartphone op zak hebt, kan je altijd en overal inzetten op sportevenementen.
 • Gebruiksvriendelijk: de navigatie van bookmaker apps is zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Daarnaast beschikken de apps vaak over korte laadtijden.
 • Snelheid: na één klik op de app kan je reeds beginnen met inzetten. Sneller kan niet.
 • App functies: push notificaties voor goals of een Cash Out alarm zijn zeer handige functies voor live weddenschappen. Daarnaast kan je vaak ook livestreams bekijken via de app.
 • Up-to-date: bookmakers apps worden regelmatiger geüpdatet dan mobiele sites. Daarom zullen de apps vaak vlotter werken op jouw smartphone dan de mobiele website.
 • Transacties: Steeds meer mensen gebruiken online betaalmethodes. Via eWallets of apps zoals Apple Pay, kunnen we heel eenvoudig betalen via onze smartphones. Dit is uitermate handig voor transacties met de bookmaker apps.
Bookmaker apps - de nadelen

Niets op deze wereld is perfect. Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen verbonden aan online wedden via bookmaker apps.

 • Beschikbaarheid: niet iedere bookmaker beschikt op dit moment over zijn eigen sport app.
 • Extra drempel: iedere bookmaker heeft een mobiele websites. Deze sites vereisen geen download en installatie op jouw smartphone.
 • Technische problemen: er is nog wat extra werk aan de winkel om sommige apps op punt te krijgen. Zo zullen sommige apps blokkeren of traag werken. Als je onze bookmaker app vergelijking gebruikt, kan je deze apps en deze problemen vermijden.

Betway app

Beschikbaar voor iOS en Android

De Betway app is de hoogste beoordeelde bookmaker app in België. Een score van 4,7 op 5,0 na meer dan 2.000 beoordelingen zegt meer dan genoeg. De app werkt zeer vlot en crasht zelden tot nooit. Het design is modern en dat maakt het plaatsen van jouw sportweddenschappen zeer eenvoudig.


Mobiel wedden via smartphone

Spelers beschikken natuurlijk niet allemaal over dezelfde smartphone of mobiele toestel. Dat zou maar vreemd zijn. Hierdoor hebben de meeste bookmakers twee apps laten ontwikkelen. Een bookmaker app voor iOS en een app voor Android toestellen.

Beide applicaties kan je in enkele eenvoudige stappen installeren op jouw smartphone, maar het installatieproces is wel verschillend. Zowel Apple als Android hebben hun eigen stores met hun eigen (strikte) regels. Zeker voor apps waarmee je kan gokken zoals casino apps en bookmaker apps. Geen nood, aan de hand van onze onderstaand uitleg, kan je in slechts enkele minuten jouw gekozen app downloaden en installeren op jouw smartphone.

Bookmaker apps op iOS

Apple is waarschijnlijk de best verkopende smartphone en tablet ter wereld. Dus bookmakers willen zeker dat al deze iOS gebruikers hun app kunnen downloaden en gebruiken. Het installatieproces van bookmaker apps op Apple toestellen is heel eenvoudig.

Ga naar de Apple App Store, zoek naar jouw gekozen bookmaker app en klik op download. Vervolgens wordt de app geïnstalleerd op je iPhone of iPad. Log in op jouw account en plaats jouw sportweddenschap.

Tip: bekijk de gebruikersbeoordelingen over de app wanneer je de Apple App Store gebruikt.

Beste Apple bookmaker apps 2021

 1. 4.7 / 5.0 score🥇
  in de Apple App Store

 2. 3.6 / 5.0 score 🏅
  in de Apple App Store

Betway App Store

Bookmaker apps kan je eenvoudig downloaden via de Apple App Store. (Screenshot: Betway)

Bookmaker apps op Android

Apps waarbij spelers kunnen gokken, zoals online casino's en bookmaker apps, zijn reeds enkele jaren afwezig in de Google Play Store van Android toestellen. Dit komt vanwege hun strenge richtlijnen voor dergelijke apps op hun platform. Recent heeft google aangekondigd dat bookmaker apps weer toegelaten zijn in enkele landen, waaronder België. Op dit moment zijn de bookmaker apps nog niet aanwezig op het platform. We brengen jullie op de hoogte zodra de apps terug aanwezig zijn op de Google Play Store.

Hoe kunnen we de apps dan installeren op ons mobiele toestel? Het antwoord hierop is eenvoudig. De Android versies van de app kunnen altijd rechtstreeks gedownload worden via de website van de bookmakers. Dus als jij een Android gebruiker bent, surf dan naar de mobiele website van jouw gekozen bookmaker en download de app rechtstreeks van daar.

Tip: voor veiligheidsredenen adviseren we onze lezers om de android app enkel te downloaden via de websites van de bookmakers zelf. Downloaden via derde partijen kan gevaarlijk zijn.

Beste android bookmaker apps 2021

 1. Betway Android app🥇
  download rechtstreeks via de Betway site

 2. Unibet Android app🥇
  download rechtstreeks via de Unibet site

Mobiel wedden met Apple Pay

De opkomst van betalingen via onze smartphones gaat hand in hand met de opkomst van bookmaker apps. Het was nog nooit zo eenvoudig om online transacties te verrichten dankzij de vele nieuwe betaalmethodes. Een van de beste betaalmethodes voor online spelers is Apple Pay.

Als je vanop je smartphone een weddenschap wil plaatsen, maar niet over genoeg geld beschikt op jouw account, dan kan je met slechts één klik geld storten op jouw account via Apple Pay. Dit is zeker handig als je spontaan een live weddenschap willen plaatsen. Hieronder overlopen we dus alle bookmakers die over hun eigen app beschikken en Apple Pay accepteren als betaalmethode.

Tip: Apple Pay is een geweldige online betaalmethode om geld te storten op jouw account. Helaas kan je Apple Pay op dit moment niet gebruiken om jezelf te laten uitbetalen. Als alternatief, zullen de bookmakers bankoverschrijvingen aanbieden om jou uit te betalen.

Bookmakers met Apple Pay 2021

 1. Apple Pay beschikbaar

✅ Bookmaker apps - samenvatting
 • Online weddenschappen stijgt ieder jaar in populariteit in België.
 • Bijna iedere bookmaker in België beschikt over zowel een mobiele website als zijn eigen app.
 • Bijna iedere bookmaker heeft een app voor zowel iOS als Android toestellen.
 • Bookmaker apps zijn nog beter geschikt voor online weddenschappen dan de mobiele websites.
 • Bookmaker apps zijn geoptimaliseerd op vlak van: functionaliteit, design en aanbod.