Bookmaker apps for Android
Nieuws

Bookmaker apps terug welkom in de Google Play Store

4 maart 2021

Goed nieuws voor Android gebruikers. Sinds 1 maart zijn bookmaker en andere apps om te gokken, toegelaten op de Google Play Store in 15 nieuwe landen.

Mobiel wedden op Android toestellen

Tot voordien waren apps om te gokken niet toegelaten in de Google Play Store, behalve in deze 4 landen: Brazilië, Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk.

Dankzij een wijziging in het beleid van de Google Play Store, zijn bookmaker apps nu ook toegelaten in deze 15 landen: Australië, België, Canada, Colombia, Denemarken, Finland, Duitsland, Japan, Mexico, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Roemenië, Spanje, Zweden en de Verenigde Staten.

Android gebruikers konden dankzij het voormalige beleid van de Google Play Store, bookmaker apps enkel rechtstreeks downloaden via de websites van de bookmakers. Dankzij het nieuwe beleid wordt dat proces in deze landen een stuk eenvoudiger.

Bookmaker apps in Nederland

Op dit moment is online gokken nog steeds illegaal in Nederland, maar wereldwijd is online spelen via bookmaker apps wel een trend. Online gokken zal legaal worden in Nederland op 1 oktober 2021, wanneer de Nederlandse gokmarkt opent dankzij de nieuwe KOA wetgeving.

Op dit moment weten we nog niet of bookmaker apps in de toekomst toegelaten zullen worden in Nederland op de Google Play Store. Maar met de nakende legalisering van online gokken in Nederland, is dat wel een realistische mogelijkheid.

Bekijk onze bookmaker apps pagina voor meer informatie. Heb je vragen over online gokken in Nederland? Lees dan zeker onze pagina over Nederlandse bookmakers.