Ladbrokes review:

Ladbrokes

Promoties voor sportweddenschappen

Ladbrokes overview

Oliver Mertens

Oliver Mertens

Ladbrokes is een klassieke Britse bookmaker met een zeer goede reputatie. Met hun 50 jaar ervaring in België weten kennen ze de behoeftes van hun spelers dus heel goed. Het aanbod van Ladbrokes is competitief met de beste bookmakers in België. De extra functies zoals hun eigen app en de cash out functie zorgen ervoor dat je als speler een heel fijne speelervaring hebt.

Ladbrokes score

 • Eigen sportwedden app
 • Uitgebreid aanbod sportcategorieën
 • Exclusieve promoties voor nieuwe spelers
 • Beperkt eSports aanbod
Bonus offer
8/10
Betting variety
9/10
Mobile experience
9/10
Payment options
7/10
Betting experience
8/10
Support
9/10
Summary
8/10
Ladbrokes quick facts
Website ladbrokes.be
Game TypesSportweddenschappen, live wedden, virtuele weddenschappen, casino, dice games
Deposit methodsBankcontact, PayPal, Skrill, NETELLER, Paysafecard, Sofort
Withdrawal methodsBankcontact, PayPal, Skrill, NETELLER, Paysafecard, Sofort
Betting functionsCash Out, livestreams
AppsLadbrokes Sport app
SupportFAQ, e-mail, telefoon, live chat
OwnerEntain Holdings PLC
Founded Year1886
HeadquarterGibraltar

Bookmaker promoties

De bookmaker promoties van Ladbrokes

De beste promoties voor sportweddenschappen

 • Exclusieve boosts voor nieuwe spelers
 • Odds boosts voor klassieke wielerwedstrijden
 • Cash breaker uitdaging
 • Fantasy Games
 • Multi Boosts voor combi-weddenschappen

Ladbrokes FAQ (Frequently asked questions and answers)

🌎 Waar komt Ladbrokes vandaan?

Ladbrokes werd reeds in 1886 opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Sinds 1969 is Ladbrokes actief in België. Hun huidige hoofdkantoor is in Gibraltar.

➕ Wat zijn de voordelen van Ladbrokes?

 • Het Ladbrokes aanbod beschikt over een uitgebreid aantal sportcategorieën.
 • Ladbrokes heeft een zeer uitgebreid Virtueel Wedden aanbod.
 • Ladbrokes beschikt over zijn eigen Ladbrokes Sport app.
 • Ladbrokes beschikt over een top klantendienst

💡 Over welke betaalmethodes beschikt Ladbrokes?

 • Bankcontact
 • PayPal
 • Skrill
 • NETELLER
 • Paysafecard
 • Sofort

⛔️ Is Ladbrokes legaal?

Ja, Ladbrokes is sinds 1969 actief in België en beschikt over alle nodige Belgische goklicenties van de Belgische Kansspelcommissies. In België is het compleet legaal om te gokken bij Ladbrokes.

✅ Is Ladbrokes veilig?

Ja, beschikt over de goklicenties van de Belgische Kansspelcommissie. Om zo'n vergunning te krijgen, moet je voldoen aan heel strikte vereisten. Waaronder ook beveiliging. Daarnaast geniet Ladbrokes ook van een heel goede reputatie in België.

📱 Heeft Ladbrokes een app om mobiel te wedden?

Ja, Ladbrokes heeft zijn eigen Ladbrokes Sport app. Spelers kunnen deze app gebruiken voor hun sportweddenschappen. Zowel Apple als Android gebruikers kunnen deze app downloaden en installeren.

💰 Beschikt Ladbrokes over een Cash out functie?

Ja, Ladbrokes biedt zijn spelers een Cash Out functie aan.

🥇 Beschikt Ladbrokes over een livestream functie?

Ja, Ladbrokes biedt zijn spelers livestreams aan. Het livestream aanbod is wel beperkt en het gebruik ervan is verbonden aan enkele voorwaarden.

Ladbrokes review

Dat Ladbrokes een bookmaker met geschiedenis is, is een understatement. Het bedrijf werd namelijk opgericht in 1886 in het Verenigd Koninkrijk. In België is Ladbrokes ondertussen al meer dan 50 jaar actief, sinds 1969. De focus lag in het begin vooral op de klassieke bookmaker sporten zoals paardenrennen en voetbal. Maar vandaag de dag is Ladbrokes geëvolueerd tot een online bookmaker met een uitgebreid aanbod. En in onze review onderzoeken we voor jou het volledige Ladbrokes aanbod.

De meeste Belgen kennen Ladbrokes al een lange tijd dankzij hun fysiek aanwezig in krantenwinkels en wedkantoren. En sinds 2014 zijn ze ook online aanwezig voor jouw sportweddenschappen. Deze digitalisatie van hun aanbod is belangrijk voor Ladbrokes en dat merk je meteen in hun indrukwekkend online aanbod. Zo vonden wij meer dan 30 categorieën. Alle populaire sporten zijn aanwezig, maar daarnaast kan je ook inzetten op kleinere sporten en andere categorieën zoals politiek en de Oscars.

Binnen al deze sportcategorieën, vonden wij ook heel wat diepte terug in het aantal competities en andere sportevenementen. Bij iedere sport zal je de grootste competities terugvinden, maar het meest indrukwekkende aanbod zal je vinden bij de klassieke bookmaker sporten zoals: voetbal, basketbal, tennis. Ook het aantal virtuele competities is indrukwekkend. De populaire eSports zijn aanwezig, maar in een beperkt aanbod.

Ladbrokes scoort vooral met de diepte van het aanbod van de populaire sporten.

Naast het ruime aanbod aan sportevenementen en competities, kan je als speler ook kiezen uit talloze verschillende weddenschappen per wedstrijd. Zowel voor pre-match als live weddenschappen. Dat zorgt voor heel wat mogelijkheden tot interessante sportweddenschappen voor de spelers van Ladbrokes. Ondanks al deze sporten en verschillende weddenschappen, slaagt de website van Ladbrokes er toch in om overzichtelijk te blijven. In slechts enkele minuten zal je met het grootste gemak jouw weddenschappen samenstellen.

Als we kijken naar de service van deze bookmaker, zien we dat Ladbrokes zijn spelers voorziet met extra functies zoals de Cash Out functie en een eigen Ladbrokes Sport app. Ook de klantendienst van Ladbrokes zorgt voor een optimale ondersteuning. Alle nodige ondersteuning voor de spelers is beschikbaar via mail, telefoon, FAQ's en live chat.

De combinatie van die ondersteuning, het sportwedden aanbod en de extra functies zorgt voor een heel fijne speelervaring bij Ladbrokes. Het is duidelijk dat deze bookmaker heel wat ervaring heeft en weet wat de Belgische spelers zoeken bij een gokaanbieder. Hieronder bespreken we per categorie onze bevindingen van Ladbrokes.

Ladbrokes Desktop

Ladbrokes begon hun sportweddenschappen online aan te bieden in België in 2014. (Screenshot: Ladbrokes)

Ladbrokes - Sportwedden

Ladbrokes is een van de oudste klassieke Britse bookmakers die vandaag nog steeds actief is. Klassieke bookmakers waren toen voornamelijk actief in paardenrennen en hondenraces. Laat dat nu net de klassieke bookmaker sporten zijn die ontbreken in het Belgische aanbod van Ladbrokes. Maar niet getreurd, het sportweddenschappen aanbod van Ladbrokes stelt niet teleur.

Met zijn meer dan 30 sportcategorieën, kan Ladbrokes zich meten met zijn voornaamste concurrenten op de Belgische markt. Alle voornaamste sporten zijn aanwezig bij Ladbrokes, maar we vonden ook heel minder populaire sporten terug in hun aanbod. Liefhebbers van de virtuele weddenschappen, zullen bij Ladbrokes een uitgebreid aanbod terugvinden. Er is wel ruimte om het aanbod eSports uit te breiden. Als een leuke extra kan je ook inzetten op categorieën die geen sport zijn zoals: het Eurovisiesongfestival of de Nobelprijs.

Liefhebbers van voetbal mogen zich in de handen wrijven met het aanbod van Ladbrokes.

De diepte van het Ladbrokes aanbod is bij bepaalde sporten indrukwekkend. Zoals bij de meeste bookmakers, zal je het meest uitgebreide aanbod terugvinden bij de meest populaire sporten. Bij voetbal kan je zelf inzetten op de Engelse 'National League'. Maar bij iedere sport zal je altijd de belangrijkste competities, toernooien of sportevenementen terugvinden.

Tenslotte kunnen we ook melden dat je als speler niets ontbreekt als het aankomt op de weddenschap opties die je hebt per wedstrijd. Als speler kan je zowel bij pre-match als live wedstrijden kiezen uit talloze weddenschappen. Ook die liefhebbers van combi-weddenschappen zullen tevreden zijn met de multiboosts voor meervoudige weddenschappen.

🎮 Ladbrokes eSports & Virtuele weddenschappen

Hoewel Ladbrokes een klassieke Britse bookmaker is, voorzien ze hun spelers wel met een indrukwekkend virtueel aanbod. Zo vonden zij meer dan 10 virtuele competities terug. Hier scoort Ladbrokes beter dan sommige concurrenten op de Belgische markt.

We vonden geen overkoepelende eSports sectie terug bij Ladbrokes. Maar mits wat zoekwerk, vind je wel League of Legends terug tussen de sportcategorieën. Daarnaast maakt Ladbrokes ook promoties voor hun voetbal 'fantasy games'. Gezien de stijgende populariteit van eSports in België, is het huidige aanbod teleurstellend. Zeker omdat enkele andere bookmakers in België wel over een uitgebreid eSports aanbod beschikken.

Ladbrokes Sportweddenschappen

Liefhebber van sportweddenschappen zullen bij Ladbrokes een uitgebreid aanbod terugvinden. (Screenshot: Ladbrokes)

Ladbrokes - Live wedden

Veel sport fans houden ervan om te wedden op een wedstrijd die live bezig is. Het verloop van de wedstrijden evalueren, daarop anticiperen en dan vervolgens er op inzetten. Ladbrokes begrijpt dat de live wedden essentieel geworden is voor sportweddenschappen. Vandaar dat je via één klik altijd het ganse live wedden aanbod zal kunnen openen. Je kan kiezen om alle live sportevenementen in één overzicht te zien of om per sport de live wedstrijden te zien.

Omdat de populaire sporten, vooral voetbal en tennis, over het meest uitgebreide aanbod beschikken. Zal je logischerwijze ook bij die sporten het grootste live weddenschappen aanbod terugvinden. De live wedden sectie maakt een onderscheid tussen de wedstrijden die op dat moment bezig zijn en de wedstrijden waarop je binnenkort live zal kunnen wedden. Als speler heb je dus altijd een duidelijk overzicht van het volledige live aanbod.

💻 Ladbrokes livestreams

Gezien de populariteit van live wedden, is het altijd een voordeel voor de bookmakers als ze hun spelers livestreams kunnen aanbieden. Kan je bij Ladbrokes live sportevenementen bekijken? Ja, maar onder enkele voorwaarden.

Bij de live wedden sectie van Ladbrokes, zal je via een icoontje altijd zien of er een livestream beschikbaar is voor een bepaald sportevenement. Op dit moment is het livestream aanbod in België eerder beperkt. In Engeland is het livestream aanbod van Ladbrokes een pak uitgebreider. Het is dus zeker mogelijk dat ladbrokes hun livestream aanbod in België dus nog zal uitbreiden in de toekomst.

Om livestreams te bekijken bij Ladbrokes, moet je aan drie voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden lijken ons geen enkel probleem voor frequente spelers.

 1. Je moet geregistreerd zijn bij Ladbrokes.
 2. Je account moet over een positief saldo beschikken.
 3. Je moet een weddenschap geplaatst hebben in de voorbije 24u.
Ladbrokes Live wedden

Anticipeer op het verloop van een wedstrijd via de live wedden sectie van Ladbrokes. (Screenshot: Ladbrokes)

Ladbrokes - Bookmaker odds

Voor de meeste spelers zijn de odds vaak even belangrijk als het aanbod van de bookmaker. Dus hoe zijn de noteringen van Ladbrokes? Constant, maar middelmatig. Gezien de geschiedenis en de reputatie van deze bookmaker, is deze conclusie teleurstellend. Hoewel de odds bij geen enkele sport echt teleurstellend zijn, zien we toch dat de concurrentie regelmatig beter scoort. Deze noteringen vallen precies in de middenmoot.

Ook bij de noteringen van de live wedden sectie zien we hetzelfde patroon. Hoewel de live odds nergens de hoge toppen scheren, merken we wel op dat ze iets interessanter zijn dan pre-match noteringen. Als je dat combineert met het hoog aantal weddenschap opties bij live weddenschappen, zal je toch regelmatig interessante live weddenschappen terugvinden in het Ladbrokes aanbod. Op het vlak van live odds, leunt Ladbrokes toch dichter aan bij de Belgische top.

💰 Ladbrokes Cash Out

De Cash Out functie is vandaag de dag een vereiste geworden voor de meeste spelers en dat begrijpen we maar al te goed! Als speler heb je namelijk een groot voordeel als je vroegtijdig je weddenschap kan annuleren. Jouw Cash Out beslissing kan het verschil maken tussen je weddenschap verliezen of winst maken.

Vandaar dat we met veel plezier kunnen melden dat Ladbrokes een Cash Out functie heeft. Als speler kan je van deze functie gebruikmaken voor zowel enkelvoudige als combi-weddenschappen. De waarde van je Cash Out bedrag is afhankelijk van het verloop van het sportevenement waarop je hebt ingezet. Die waarde kan tijdens de wedstrijd dus stijgen of dalen.

Ladbrokes - Bookmaker promoties

De klassieke bookmaker bonussen zijn exclusieve promoties die door de bookmakers worden aangeboden aan hun spelers. Zo kan je als nieuwe speler beloond worden omdat je jezelf hebt geregistreerd bij de bookmaker. Daarnaast kunnen zo'n bonussen dienen als een beloning voor het spelgedrag en de loyaliteit van bestaande spelers. In België zijn de klassieke bonussen, zoals de welkomstbonus of free bets, helaas verboden. Daarom moeten alle bookmakers in België alternatieve promotie acties creëren voor hun spelers.

Van een bookmaker met zo'n reputatie als Ladbrokes, blijven we op dit vlak toch een beetje op onze honger zitten. Hoewel de verschillende promoties goed verspreid zijn over het volledige aanbod van Ladbrokes, vinden we het aantal promoties eerder beperkt. Er zijn promoties en odds boosts die van toepassing zijn voor verschillende sporten, maar er zijn ook exclusieve promoties voor de nieuwe spelers. Zo zijn er dus promoties beschikbaar voor zowel de nieuwe als de bestaande spelers van Ladbrokes.

Waar de meeste bookmakers weinig of geen promoties aanbieden voor hun eSports en virtuele weddenschappen, zal je bij Ladbrokes wel speciale acties terugvinden voor hun 'Fantasy Games'. Tenslotte mogen de durvers zich in de handen wrijven, zo zijn er heel interessante Multi Boosts voor gecombineerde weddenschappen. Dit maakt de noteringen van Ladbrokes meteen een pak interessanter.

Hoewel we dus zeker interessante bookmaker promoties terugvinden bij Ladbrokes, zouden we hun aanbod graag wat zien uitbreiden in de toekomst.

Nieuwe spelers

Nieuwe spelers kunnen genieten van exclusieve promoties bij Ladbrokes. (Screenshot: Ladbrokes)

Ladbrokes - Bookmaker apps

Het teken van een moderne bookmaker die wil voldoen aan de behoeftes van zijn spelers, is een eigen sportwedden app. Steeds meer en meer spelers, spelen mobiel. Ze willen altijd en overal kunnen inzetten op een sportevenement.

Ladbrokes zorgt voor een optimale mobiele ervaring voor zijn spelers. Zo heeft de bookmaker zijn eigen handige Ladbrokes Sport app. Spelers die geen app willen downloaden en installeren, kunnen altijd terecht op de mobiele website van Ladbrokes. De mobiele website is even overzichtelijk als de desktop versie en heeft hetzelfde aanbod, maar wij verkiezen het gemak van een bookmaker app altijd boven een mobiele site.

Spelers met Apple toestellen kunnen de Ladbrokes app eenvoudig downloaden via de Apple App Store. Helaas is de app op dit moment niet aanwezig in de Google Play Store, maar Android gebruikers kunnen de app wel rechtstreeks downloaden via de website van Ladbrokes.

📈 Beoordeling Ladbrokes Sport app

Een volledig bookmaker aanbod overzichtelijk omzetten naar een sportwedden app is niet altijd eenvoudig. Ladbrokes slaagde er wel in om het overzicht te behouden in de Ladbrokes Sport app. Zo duurt het niet lang om de navigatie onder de knie te krijgen en weddenschappen te plaatsen. De app valt duidelijk in de smaak bij de gebruikers, zo scoort de app 3,7 / 5 in de Apple App Store.

Ondanks dat het aanbod van Ladbrokes uitgebreid is, vonden we toch het volledige aanbod terug op de app. Weddenschappen plaatsen, zowel pre-match als live, was geen enkel probleem. Ook de Cash Out functie is beschikbaar voor de mobiele gebruikers. Tenslotte konden we ook heel vlot geld storten op ons account en het afhalen. Kortom, onze ervaringen met de Ladbrokes Sport app waren heel positief.

Ladbrokes Mobiel wedden

Bij Ladbrokes kunnen spelers altijd en overal wedden. (Screenshot: Ladbrokes)

Ladbrokes - Beveiliging & Klantendienst

Ladbrokes geniet met al zijn ervaring van een heel goede reputatie als een betrouwbare bookmaker. Internationaal, maar ook in België. Ladbrokes is ondertussen al meer dan 50 jaar actief in ons land. Het is dan ook geen verrassing dat Ladbrokes over alle nodige goklicenties beschikt van de Belgische Kansspelcommissie. Daarnaast worden alle persoonlijke gegevens en transacties versleuteld door de bookmaker. Met andere woorden, in België is het legaal en veilig om te gokken bij Ladbrokes.

Op het vlak de klantendienst, hebben we bijna geen opmerkingen. Ladbrokes voorziet een volledige ondersteuning in het Nederlands aan. Spelers kunnen de klantendienst contacteren via de telefoon, e-mail en live chat. De klantendienst is iedere dag bereikbaar tussen 08:00-23:00. En als je 's nachts vragen zou hebben, is er een FAQ sectie die heel wat nuttige informatie bevat.

Ladbrokes - Betaalmethodes

Als laatste onderwerp bespreken we kort de betaalmethodes die je kan gebruiken bij Ladbrokes. De meest populaire betaalmethodes in België worden aangeboden: Bankcontact, PayPal, Skrill, NETELLER, Paysafecard en SOFORT.

Gezien de populariteit van die betaalmethodes zullen de meeste spelers zullen dus heel eenvoudig geld kunnen storten of afhalen bij Ladbrokes. Toch is er duidelijk nog wat ruimte voor uitbreiding in de toekomst. Zo stijgt bijvoorbeeld het aantal Apple Pay gebruikers in België. Dit is een betaalmethode die in de nabije toekomst toch niet mag ontbreken bij bookmakers.

✅ Ladbrokes - Conclusie Jelle
Oliver Mertens

Oliver Mertens

Onze testen bevestigen inderdaad de solide reputatie van Ladbrokes als een betrouwbare bookmaker met een compleet aanbod.

Met het uitgebreide aantal sportcategorieën en mogelijke weddenschappen, kan Ladbrokes zich meten met de beste bookmakers op de Belgische markt. De odds zijn interessant, maar behoren niet tot de beste van België en er is ook ruimte voor meer promotionele acties.

Deze kleine puntjes van kritiek worden wel weer goedgemaakt door de geweldige klantendienst en de vele extra functies (Cash Out, livestreams, Ladbrokes Sport app). Op basis van onze fijne speelervaring en het mooie aanbod, kunnen wij zeker Ladbrokes aanbevelen.

Ladbrokes review

Ladbrokes sportbonus

Promoties voor sportweddenschappen